Herkese merhabalar. 1.5 senedir Accent blue kullanıcısıyım. Şu aralar ses sistemi olayını ciddi oranda kafaya takmış bulunmaktayım. İstediğim çok profesyonel birşey değil. Ses cızırdamadan yüksek seste müzik dinleyebileyim ve birde subwoofer olsun istiyorum. Teyip için aracın orjinal teybini kullanmayı düşünüyorum. Kendimce şöyle bir sistem oluşturdum iş görürmü?
ürünler iyi ama o tek anfiyle hepsini çalıştıramayacağını biliyorsun değilmi ,woofer+ bir çift hoparlör çalıştırabilirsin pioneer hoparlörü aracın teyp çıkışlarına bağlayacaksın doğrumu
Aynen öyle hocam orjinal teybin çıkışı pioneer için yeterli olur diye düşünüyorum arka kapıya montajını yapacam. Cızırtılamaya başlayabilirmi yüksel volume de?
O anfiyle bütün hoparlörler subwoferı calıstırabilirsin 4 kanalın 4 düne hoparlorler woferı da köprülersin olur biter ama o anfi iyi değil cok cabuk ısınıyo ben bi kac tane yaktım bi aralar oto sessistemi işi yapıyodum Soundmagnus anfi ve hoparlör grubuna bak hem uygun hem kaliteli wofer kesinlikle litreli mdf kabinde olsun
ses sistemi hakkında pek bilgim yok hangi marka iyi hangisi kötü bilmiyorum açıkcası tavsiyeniz için teşekkürler. Belirttiğiniz markaya bir göz atayım. Birde şunu öğrenmek istiyorum köprü olayını yaptığımızda anfi bütün yükü kaldırabilirmi veya daha çabuk yakmazmıyız o şekilde?
Benim blue da Jbl Gto 6508C var 4 kapıda Kicker Es 38cm bass 4 kanal amfi var hepsini çalıştırıyor tabi bide mono amfi olsa çok daha iyi olur ben böyle birşey yapmanı tavsiye ederim HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dört kapıya pioneer TS-G17CI mid takımı taktırdım ve midleri Jameson usa-434 ile besledik 30Cm JBL 1000W sub koyduk bagaja onuda iki kanal mono anfi Jameson usa-532 ile besledik. Ayrıca Teyip yeterli gelmediği için For-x 600 üç yollu equalizer taktık. Sonuç çok iyi yalnız yüksek seste bass çaldığımda araba dörde ayrılacakmış hissi veriyor