selam arkadaşlar, aracımın öz ızgarasını siyah renkli hale getirmek istiyorum. İ30 'da gördüm çok hoşuma gitti. benim Blue gri renkli ve siyah öz ızgara şık durur diye düşünüyorum. bu kaplamayı veya boya ise boyayı İstanbul anadolu yakasında yapan birileri tanıyor musunuz ?
köksal var o kendi aracına uygulamıştı size yardımcı olur sanırım kaplama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
ziebert gibi markalarda kaplama var ama sanırım maliyetli olur.. başka uygun kaplama yapabileceğim bir yer ya da marka var mıdır acaba ? ya da "plasti-dip" nerede yapılıyor ?
arkadaşların dediği gibi bu ürünü ön panjurda kullandım. ürünü tek atmak kimine göre yeterli ama 2 kat atarsanız daha sağlam oluyor. bir de sıkıldığınız zaman tırnakla bi kenarından kaldırıp soyabiliyorsunuz. altta ki boyaya zarar vermiyor. 110 bar basınçlı suyu 2 cm yakından 10 sn kadar tuttum atma kopma yapmadı ama bir taş vuruğunun açtığı minik bir deliğe basınçlı su gelince o kısmı kaldırdı. kalkan kısmı kurulayıp tekrar ürünü sıkın kuruduğunda iz pek belli olmuyor. geri dönüşü kolay bir ürün. fiziksel teması sevmiyor elbette, iç mekanda kullanılmaz o yüzden. 1 kutusu 45-50 tl civarıydı sanırım. nette satan yerler mevcut. usb belleği de kaplamıştım ama tam kurumadan el atında parmak izim çıkmıştı, onu soyarak çıkardım.