Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue Mu Seat Toledo Mu

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda kdrkorkmaz tarafından 1 Şubat 2019 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yallah seatclubtr yeeeee

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erenuzel41 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    merak ettım araçlarınızın 3 ude toledo, octavıa mıydı yoksa arada leon yada ıbıza falanda oldumu? o grupta satışlar bıraz fazla sahsen ben bıle vw e para verecegıme skoda & seat alırım dıyorum ama dedıgım gb pıyasada hyundaı ve reno kadar hızlı satılan araba görmedim..Şu devırde hıc bı araba zarar ettırmez.Benım 40a sattıgım poloyu 55e satanları gorunce...

Ama helekı dsg falansa vw grubu cep yakar onun dısında ben seat a düşman degılım yanlıs anlamayın keyf aldıgım arabadır ancak kendı servısınden de duydum audı fabrıkada calısan tanıdık bır abımde var vw motorlar 200-250bin ömur bıcıyor + DSG den uzak durulması konusunda çokça örnek var.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Egea'yi yarın satıyorum kismetse, sahibi ile anlasabilirsem eğer merakınizi giderebilir, TSI Toledo alabilirim. Favorilerim içinde tabiki elit paket 2015 Elantra'da mevcut, bakalım kismet hangi araca ve ne zaman.

4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Şahsen benzine verecek param var varsın araba yaksın acımam, ama yeni yada genç bir araba yolda bırakan yada insanı sinir eden ufak bir arıza yaptığı zaman benim gözümde biter, bedava otomobil verseler vag grubundan birinin olsa hayatta kapımın önünde tutmam binmem satarım gider hyundai, mazda, honda, toyota, subaru yada mitsubishi alırım, vag ların hepsi birbirinden kırma, leon, polo, octavia, hepsi birbirinin kopyası kırması yan kapılar hep dümdüz, hafif yuvarlatılmış bir ön ve arka tampon düz çizgi halinde bir ön konsol, hepsinde köşeli yada dikdörtgen far, sanki tek bir tasarımcının elinden çıkma 5 dakikada projesi çizilmiş otomobiller gibiler, sorunsuzluk namına birşeyde yok forumdan birisi aldı farın içi yüzme havuzu oldu, işyerinden arkadaşım octavia 1.0 tsi aldı ertesi sene boğaz kelebeği bozuldu yolda kaldı. Arkası zıplayan passat a 2 ay zor dayanıp satan kardeşimin kayınpederi, bizim eski damadın 60km hızda 6. viteste gideceğim diye titreyen jetta tdi dsg si, forumda eski konularda daha önce yazılmış olan piston patlatan tsi lar ile dolu yetkili servisler varmış. Kapının önünden 1.2 tdi geçiyor bazen dönüp bakmamak elde değil kamyon gibi sesi var mübarek mahalle çınlıyor.

garantisi de iki yıl imiş bunların:) bozdur bozdur harca. Az yakıyor ya ikinci eli piyasası da güzel ben karışmam gerisine vag severler ne yaparsa yapsınlar:)

5. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    An itibariyle jettamı marşına basmadan pistonları kırılır korkusuyla satışa çıkardım. Honda alıcam :D

6. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Uzun süreli binecek olsam Accent Blue yerine Seat alır geçerdim. Hız sabitleme bile olmayan blue almak istemem.
    Her mal satılır, bazısı biraz yavaş bazısı biraz hızlı. Ben i20 yi satarken 2 ay bekledim, ederine gitmeden vermeyeceğim dedim ve abuk subuk tekliflere cevap bile vermedim. 2 lira az deseydim ilk 3 gününde satardım, yani her mal bir şekilde satılır.

7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,094
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    30 yıl önce Hacı 124 aldığımda , ne yapacaksın bunu , artık piyasadan kalktı ve parçaları da satılmayacak bir an önce elden çıkart yoksa hurdalığa gider demişlerdi. 30 yılın sonunda bakıyorum hala iman gücüyle yollarda Hacı 124 ün emekliyenleri var. Kör satıcının kör alıcısı olurmuş , hiç bir araba elde kalmaz .

Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi

Önal ve muhendus bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş