merhaba arkadaşlar, BLUE için eibach yay gelmiş, ilgilenenlere duyurulur.. Hyundai Accent Blue Eibach Prokit 30mm Helezon Spor Yay Seti
Yine eibach icin bir konu vardi blue icin uretim yapilmayacak diye. Uydurma birsey olmasin bu HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Elif tuning genelde eibach yayları getiren bi firma. Ama murat abinin dediği durumda var. Arayıp ya da yerine gidip iyice bilgi alınmalı diye dusunuyorum Tapatalk Sağolsun
ben bizzat eibach'ın Türkiye distribütörünü arayıp sordum, BLUE için geldi yanıtını aldım. zaten en kısa sürede alıp taktırmayı düşünüyorum çok sevdiğim aracımın tek kusurunu da ortadan kaldırabilirim umudu ile.. bu performanslı motora bu güven vermeyen süspansiyon sistemi hiç yakışmıyor.
Elif tuningde çok stok ve iade sorunu yaşayan oldu. En iyisi gidip mağazasından almak ya da almadan arayıp sorgulamak.
merhabalar, uzun süredir beklediğim eibach yayı satın aldım sonunda arkadaşlar ama... önce kendi servisime gittim ama takamadılar, sonra yayı aldığım bayinin tavsiye ettiği montajcıya gittim o da takamadı. Türkiye distribütörü olan dp tuningi aradık ve ısrarla sözkonusu yayın ACCENT BLUE için üretildiğini ve benim gittiğim servislerin montajı yapamadıklarını,bugüne kadar 12 tane ülke çapında satış yaptıklarının ve hiç geri dönüş olmadığını ısrarla söylediler. bu kadar emin konuşunca bende yayları siz takın o zaman dedim ve haramidere'deki genel merkezlerine gittim. tabiki onlarda takamadılar ve binbir özür ile iade için beni aldığım bayiye geri yolladılar.. ACCENT BLUE için EIBACH PROKIT 30mm uymuyor arkadaşlar boşuna alıp benim gibi rezil olmayın. koskoca EIBACH firmasına bu hatayı yakıştıramadım doğrusu..
bilemiyorum ki; bir markanın ülke distribütörü kendince ürün uydurur mu ya da açıkça sahtecilik yapar mı ? ben üretim hatası gibi algıladım olayı.. o da bana denk geldi
Başınıza gelen için öncelikle geçmiş olsun. Bende uzun zamandır yay arayışı içerisindeydim. Eibach konfor olarak iyi olduğu görüşündeyim fakat benim istediğim bir alçaklık sağlamıyor. Neredeyse hiç takılmamış gibi. Eibach olursa 5 cm takmayı düşündüm o da ellerinde yokmuş. O yüzden H&R marka 5 cm bir yay arıyorum tatminkar bir düşüş için.
böyle birşey olacağına ihtimal bile vermiyorum eibach dan kaynaklanan bir durum söz konusu olamaz size satışı yapan distiribütör firmanın iş bilmezliğidir o eibach ürettiği bütün marka ve modeller için yaylarını kodlar aldığınız yayların kodu nedir?