Arkadaslar merhaba bluemn hoparloru patladi internetten hoparlor sprisi vermek istiyorum ancak kac volttur gucu nedir hic blmiorum bilenler yardimci olablirmi acaba smdidn tesekkerler Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoparlorun patladigini nasil anladiniz? Kac volt diye sordugunuza gore bu islere uzaksiniz sanirim. Patladigindan eminmisiniz?
Hocam hoprlörler Watt tır , volt değil , ikincisi kapı içini aç patladığından emin ol bu arada Wattını ve çapını ( cm ) öğren sonra sipariş ver .
Eyw abi bakicam baklim yarin patladigi bi gercek ama yarin aciga cikar artik hoparlorde watti capi yaziyo ise sorun yok Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantin var servise baktir olmazsa ben sana link ler vereyim güzel bi sistem kur HTC One cihazımdan gönderildi
Sorun benden kaynakli oldugundn gtmek istemedm ne de olsa garantiye girmez diye kutu bass flanda dusunuyorum linklerinze bakabilirim gonderirseniz Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi