Arkadaşlar accent blue aracımla sert fren yaptığım zaman tık tık diye bir ses geliyor sanki birşey vuruyor ama anlamadım neden olabilir araç 1.900 km de...
balata ve diskler birbirine uyum saglamamıs olabilir ilerki kmlerde kaybolması gerekir kaybolmasssa balataları zımparalatcaksınız serviste..
Normal abs devreye giriyor.. sert fren yapiyorum dediniz HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sert fren yaptığında ABS sistemi devreye girer ve seri bir şekilde vuruntu sesi gelie bu ABS nin doğal sesidir ve bu vuruntuyu ayağınızdada hissedersiniz.
ESP-VSM sistemleri var mı blue da bilmiyorum ama varsa onlarıda boş bir alanda sert dönüşler yaparak bir deneyim.bu özelliklerin de nasıl bir his yarattığını öğrenirsiniz.
daha önceki aracınızda ABS varmıydı? eğer ilk defa absli araç kullanıyorsanız abs'ye alışmadığınız içindir.
bende bu absnin ani frenlerde fren balatasında takır takır vurmasına acayip kıl oluyorum ya sanki ön teker çıkcakmış hissi veriyor
Valla aynen bende ayni dertten muzdariptim, konu acmistim ersin bey sagolsun buraya yonlendirdi. Tesekkurler yayinda ve yapimda emegi gecenlere