Arkadaşlar accent blue aracımın her iki farıda bugün daha yeni gördüm buhar yapıyor aynı araçtan kullanlar acaba dikkat ettimi sorun sadece benim araçtamı acaba [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
beyaz Şeytan hasan abinin blue da buhar yapıyor ve servis garanti islemi yapmiyor Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
ama faruk abi ben aracımın tamponunda sürtmeler vardı tampon söküldü falan boya için herhalde onun için servise verdim nolduysa ondan sonra oldu
Farların arkasındaki kapakta sorun vardır kontrol ettiniz mi ? iPhone 4S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Büyük bir ihtimal onlar oturmamıştır önce çıkarın buhar tamamengitsin sonra güzelce kapatın Bişeycik kalmaz iPhone 4S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Öncesinde hiç bir işlem görmemişse servisin garanti işlemi yapmamasını doğru bulmuyorum. :RpS_thumbdn: Blue dan soğumayamı başladım nedir ufak tefek şeylerde olsa mide bulandırıyor bir çok sorun okuyorum
ben kendi adıma zaten soğudum ayrıca aynen katılıyorum servis garanti kapsamında olan herşeye bakmak zorunda ama bu sanırım Hyundai için geçerli değil. Murat sana da geçmiş olsun bende şimdiki öyle bir sorun yok, umarım sende tez zamanda halledersin
benim Blue' dan soğuma sebebimi linkte bulabilirisiniz ama tabii ki de memnun olan arkadaşlar varsa da saygı duyarım yanlış anlaşılmasın https://www.hyundaiclubtr.com/showt...ue-Yan-Ayna-Isıtma-Sorunu&p=542962#post542962