arkadaşlar aracıma yayım geldi taktım konforla ilgili bi sıkıntı yok tam olarak araç kaç günde oturur bilgisi olan varmı 1.6 dizel olduğu için araç 4 4.5 cm iner dediler bana aracın şuanki hali böyle
firma derken dp tuning mi??? dostum araç gayet iyi görünüyor maşallah.pek düşünme 4ü 5 i. iyi günlerde kullan
kardeş hayırlı olsun ve Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip eylesin. Benim sormak istediğim ne kadara mal olduğu ve aldığın takım ayarlanabilir mi?Çünkü Eibach moldelinde ayarlanabilir olanları da olduğunu duydum.
570 di yaylar 500 e hallettik 8günde geldi. 100 lirada taktırma parası verdim toplam maliyeti 600tl ama şöyle bişey var kesinlikle pişman değilim araba çok tatlı oldu ve sürekli sekme yapmıyor kasislerde taktuk yapmıyor dip gaz yaptığımda ön havalanıp pati çekmiyor bilerek caddenin ortasında tamamen sağa sola kırıyorum göt atsa bile hemen toplarlıyo araba yoldan çıkmıyo gayet başarılı yapmışlar. 5cm getirtmeyi düşünüyodum iyiki getirtmemişim araba yerlerde sürünürdü zaten yan marşpiyerlerde gelicek.. benim yaylar ayarlanabilir değil.
SEM tuning den aldım. çok uğraştım evet araç güzel duruyo gerçekten caddede giderken çok dikkat çekiyo alışkanlık olmuş basık araç dip basık yapalım dedim ama yok böyle daha iyi
Hocam yaylarınız hayırli olaun oncelikle yandan gercekten cok guzel duruyor maaşallah nazar degmesin. Aracin komple fotografinida atarmisiniz butunen nasil duruyor merak ettim