Araca ne eklenebılırdı dıye düşünursek ,bu komfora arka tarafa park ıcın bır kamera , hız sabıtleyıcı , , yağmur sensörü.. arka koltuk kafalarına tv ekran olabılrdıdiye düşünüyorum. Ama bunların arsında en önemlısı arka görüş kamersı bence. bugun abd. tumotolorda bunu standart hale getırıyormuş. Arka görüş kamersı ıçın ne takabılırm.ve fıyat nedır ? bu konuda herkesten yardımlarınız beklıyorum. çarpmadan önce bir yere takalım ne dersını z?
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3-5-quot-lcd-ekran-gece-gorus-kamerali-park-sensoru-48225215?pnv=1
arkadaşlar arabamla dün ilk defa uzun yol yaptım ama yakıt beklenenin üstünde cıktı artı amörtisörler cok fazla aracı sarsıyor yollarımız malum ben bu arabayı almadan corolla kullanıyordum onda bu sarma sorunu yoktu pireme almamın en büyük nedeni yakıtıydı sorunlarıma cevap alabilirsem sevinirim saygılar
Rodaj Süresinde Hangi araç olursa olsun çok yakar,kesin ve net bir yakıt tüketimi için ilk 5000 km yi geçmeyi bekleyin.. Bende 10 gün evvel blue dizel prime paketini aldım,prime paketi olması yakıtı düşük olması anlamına gelmiyor,mod pakete göre sadece donanımsal farklılıklar var.. Arabanın yükseltileri çokça hissetmesi sanırım blue'nun en büyük sorunu,ancak ben arabayı aldığım ilk iki gün çok fazla kasis ve zıplama hissettim,sonra bir rotbalansçıya gittim lastik havalarının 4'üde 48 hava çıktı,Blue alan arkadaşlarımının hepsinin lastik havalarını kontrol ettirmesi sanırım isabetli bir karar olacak..
Cüneyt bey aramıza hoşgeldiniz... Aracınızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim... Kazasız belasız sürüşler... Ancak forum kurallarımız gereği tanışma bölümüne de bir mesaj atmanız yerinde olacaktır... Düzenleyen : TuracENGIN
Mustafa hocam bu ürün ne kadar ucuzmuş ya... Şaşırdım gerçekten... Acaba kalitesi de ideal mi? Kullanan arkadaşımız varmı?
10 mesaj sınırımı doldurduğumda araçla ilgili olumlu yada olumsuz 12 günlük,deneyimlerimiz sizlerle paylaşacağım..
Tanışma bölümümüzde 10 mesaj sınırı bulunmamaktadır... Konuyu açtığınızda zaten mesaj sınırını çoktan geçmiş olacaksınız o konuya gelen mesajlara cevap vererek... ))