Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue Alınır Mı

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda Bumo46 tarafından 11 Haziran 2020 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Bumo46

Bumo46 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Burak Moran
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Merhaba arkadaşlar uzun bir arayış sonunda 2012 Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi Prime paket buldum bütçeme göre. Araç ilk sahibinden tanıdıktan 105 bin km de tramer 900tl.
    -Sol ön kapı sacı değişik (motosiklet tiklatmis içine geçmiş biraz düzeltme yerine kasko değiştirmiş sacı)
    -sag ön çamurluk ve sağ ön kapı değişik ( bu da seyir halindeyken sol seritteki araç sıkıştırinca sağa kaçmış arkadaş ve emniyet şeridindeki itfaiye aracının demiri camurlugu yirtmis ve çamurlukta kapıyı ezmis)
    Şase podye airbaglar hepsi sağlam.
    Şimdi sormak istediğim ben bu aracı 75 bine alcam Allah nasip ederse. Sizce arkadaşlar bu paraya alınır mi? Alınırsa ilerde satarken zorluk cekermiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim

onurforces bunu beğendi.
  2. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Blue alınır mı sorusuna cevabım gözün kapalı alabilirsin. Asıl sorduğun sorunun cevabını sanırım kimse veremez. Araç alıp da zarar edeni görmedim ama bugün bu araç şu fiyata alınırmının cevabı çok zor. Prime paket olması güzel ama 2012ler sanırım 5 ileri ve navigasyon yok. 2013 ve sonrasının sanki daha çok albenisi var.

Hacıstanbul bunu beğendi.
  3. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    2. El uçmuş gözün kapalı al derim. Hyundai arakadaşım. Ben yeminliyim başka araba almam

blue55 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş