Arkadaşlar Accent Blue Dizel Prime düşünüyorum. Bir arkadaşımda dizel Mode var aracı kasa olarak biliyorum ancak Prime donanımı nasıl sizce? Birde otomatik mantıklı mı sizce neticede eski tip otomatik. Sürekli tork yüklü ve yakıtı arttırıyor. Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim...
Bende Dizel Prime Var,yol güvenlik donanımı mod ve prime kasalarda aynı özellikleri taşıyor,sadece prime kasada 6 airbag,mod kasada 2 airbag var,prime'de orjinal geri vites sensörü,16''çelik jant,deri direksiyon ve vites topuzu,arka bagaj kapağında krom çıta,bluetooht telefon sistemi blunuyor,mod ve prime kasa arasındaki tercih birazda sizin isteğinize kalmış. aracı fazlalıkla şehir içinde kullanacaksanız otomatik,şehir dışında kullanacaksanız düz vites tavsiye ederim,çünkü uzun yolda aracı 6'ya attıktan sonra çok özel nedenler olmadıkça,vites değiştirmenize gerek kalmıyacak,çünkü araç 6. viteste 1100 devire düşünceye kadar vites değiştirmenize gerek kalmıyor.
Cüneyt Bey anlatımınız için çok teşekkürler. Yakıt değerleriniz ve kullanımından da bahsederseniz sevinirim.
Otomatik tavsiye ederim.Yakıt biraz fazla ama gaza kökleyince coşuyor hiç bir normal vites araba bunu yapamaz. Otm + Dijital klima artık çağın gereği 5 sene sonra satmaya kalkınca bu özellikleri herkez arıyor olacak Preim Otm. diyorum tabi CDRI(gerçek yakıt sırf sehir içi 7 km mesafe ve 12 trafik ışığı olan yolda 100km de 8.5-9.5 lt yakıyor bu bence çok iyi uzun yok 80-90 km hız ile 4.2lt bilgi ekranı ile bire bir tutuyor.)
Mustafa bey diğer konuya bu mesajı atmıştım,ancak görmeyebileceğinizden dolayı burayada yazıyorum,çünkü bu aracın yakıt tüketimleri çok merak ediliyor. Aracım 4700 km'de ve manuel,depo boşken yani artık yol bilgisayarı kalan mesafeyi göstermiyorken,depoyu doldurduğunda 145 Tl'lik yakıt alıyor ve yol bilgisayarı,640 km yol gideceğini gösteriyor,servis ile görüşmelerimde,yakıt tüketiminin ancak 8000 km'den sonra yoluna girebileceğini söylüyorlar,araç 3.9 ila 4.2 litre/100 km konumunda yakıt yakabiliyor ancak bunun için düz yolda 85km/1200 devir/dakika gibi seyir halinde olmanız gerekiyor,ben şehir dışında arabayı hiç yormadan sıkıştırmadan kullandığımda ortalama yakıtın 5,6 civarlarında dolaştığını gözlemledim,160-180 km gibi hızlara çıktığım sürüş zamanlarında ise 6.6-7.0 litre gibi bir yakıt tüketimi oluşuyor,kısacası her halükarda ekonomik bir araç diyebilirim,8000 km'den sonra ne olur onu ancak zaman gösterecek..Ancak beni yoran tek özelliği,pıtır asvalt yollarda arka kısımdan ve lastiklerden gelen,uğultu,böyle bir araçta motor ses yalıtımı mükemmel,ancak süspansiyon yalıtımları es geçilmiş,ben kendim yalıtım yaptırmayı düşünüyorum.
Kullanımına gelince debriyaj ve vites geçileri çok rahat,1-2-3 ve 4'üncü viteslerin aralıkları çok kısa,bu da sanırım aracın tork değerlerinden kaynaklanıyor,yol tutuşu çok güzel ancak keskin virajlarda 120 km'den sonra yol bozuksa ve kasise denk geldiyseniz arabanın arka kısmı sanki yoldan kendisini atacak gibi oluyor ancak,yolu gayet iyi tutuyor,benim bu araçtaki en büyük sıkıntılarım,cam kaldırma düğmesinde ışık olmaması aynı zamanda,arka ses yalıtımının diğer accent modellerinden iyi olmasına karşın,çokta mükemmel olmaması,düz pütürsüz asvaltta araçta ses namına birşey yok,tabiri caizse yağ gibi akıp gidiyor ne motor sesi nede yol sesi aramayın,hyundai belkide bu aracı tasarlarken kendi ülkesindeki yollara yada avrupa yollarına göre tasarlamış olbilir,bunun bir nedenide hyundai nin lastik seçimide olabilir,benim aracım yokohoma lastikler ile geldi,üzerinde kullanılan lastik ebatlarına michelin < Fransız markalarını boykot ediyoruz >'den bakıldı zaman tek fiyatı 400tl gibi uçuk rakamları buluyor.
Cüneyt Bey çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler. Aracınızı sağlıkla kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Bir ay içinde %10 şehir dışı gidiş geliş 200 km. yol yapan, %90 oranında1., 2. ve nadiren de 3. vitesle şehiriçi günlük maksimum 3 - 4 km. yol yapan biri accent blue'nun otomatik vitesli modelini almalı demek ki.Ben büyük oranda şehiriçi kullanıyorum.