<div ="conTitle" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><h2 id="divAdnetKeyword2" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-size: 14px; ">Büyük değişim geçiren Hyundai Accent, dizel motorlu versiyonuyla testimizin konuğu. Accent Eranın başarısını bir adım öteye taşımaya niyetli olan model büyüyen boyutlarının yanında artan donanımı ve fiyatıyla bir üst sınıftan rakipler arıyor.</h2> <div ="content" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><div ="contLeft" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><div ="icerik" id="divAdnetKeyword3" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Tasarım<div ="videodetay_middle" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; text-align: center; "> Rusyada üretilen modelin tasarımı<a name="aspx1" target="_blank" style="text-decoration: underline; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; ">yeni </a>Hyundaimodellerinde göreceğimiz çizgilerden oluşuyor. Agresif görünümlü ön kısımda altıgen formlu ağız yapısı üzerine iki ayrı bölüm olarak yerleştirilmiş havalandırma kanalları bulunuyor. Çekik gözlü far yapısı ve ucu sivrileştirilmiş sis farları da Accent Bluenun en dikkat çekici kısımları olarak göze çarpıyor. Sis farlarının üst köşesinden başlayan çizgi Accent Bluenun arka stop grubuna kadar yükselerek devam ediyor. Profil görünümünde, sinyalleri üzerinde barındıran yan aynalar ve yana doğru taşmış stop grubu kendini gösteriyor. Ayrıca bagaj kapağının spoiler benzeri çıkıntısı da Blueyu çok şık gösteriyor. Çift renkli stop grubu ve tamponl
Evet bu yazıyı milliyette okumuştum . Testi yapanlar Fiyattan şikayetçi olmuşlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Onun dışında beyenilmiş.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Düzenleyen : emre027
ya arkadaşlar bir şey soracağım, bu Blue nun daha donanımlısı gelecek mi ? bende 2008 ERA var ve yeni model alacaksam illa ki sunrooflu olsunistiyorum. Diğer markalarda en üst modellerde sunulan yada opsiyon seçeneği olan bu donanım nedense ne elentra da ne de blue da hiç yok. bilgisi olan var mı ?
Bildiğim kadarıyla şuan en dolusu olarak prime paket satılıyor sizin dediğiniz paket şuanlık Türkiye ' ye gelmiyecek.
Siteye bi göz attımda baya güzel şeyler var.Ama hem kore dilinde yazılmış hemde Türkiye'ye gönderirlermi bilmem? Düzenleyen : ehzeladem
evet neden gelmiyor, bir çok fima müşterisinin siparişine göre araba donanımlarını eklerken Hyundai Türkiyeye 1-2 model seçeneği getiriyor önüne koyuyor sonra da Yersen mantığı ile satıyor. bu konuda Hyundai de TÜRKİYE pazarı adına kim bu kararları alıyorsa kınıyorum aslında daha çok şey yazarım kednileri için ama neyse.... inşAllah birileri forumu takip ediyordur da bu şikayetimizi dikkate alırlar. gerçi bunu Hyundai nin Türkiye sayfasında da dile getirmiştim ama zahmet edip bir kelam bile dönmediler....
hakan bey bende sizin gibi düşünüyoorum, hatta birçok yerde yazdım, hyundai assanithal modelleri malesef bir türlü getiremiyor, 2-3 donanım olmasına rağmen onları bile bulmak nerdeyse imkansız, nerdeyse 6 ay ix35 bekleyen insanlar var, böyle saçma bir iş olurmu, malesef oluyor bu durumu 2 nedene bağladım kendimce, ya ithal araç getirmeyip yerlileri satmak istiyorlar (İ20 VE ERA) yada dışardan araba getirme işini beceremiyorlar, yurt dışındaki fabrikalardan araç alamıyorlar öyle veya böyle pahalı olmasına rağmen blueda sıra varsa hyundai ateşle oynuyor demektir, yarın bu bekleyen müşteriler kaçacaktır, o zaman ne olur göreceğiz bakalım
çok güzel yazmışsınız katılmamak elde değil sonuçta hyundai ithal modelleri getirmediği sürece ektiğini biçecektir
2012 de kısmetse araç değişikliği yapacağım. blue' yu da ciddi ciddi düşünüyordum. showroom da baktım, inceledim. hiç o araca yakışmayan koltuklar, salatalık gibi kol dayaması falan. deri koltuk opsiyonunu sordum (çünkü broşüründeki koltuklar ve kol dayaması çok harika). hiçbir opsiyonel özellik yokmuş, istesekte olmuyormuş. hyundai sadece belli standartlarda araç gönderirmiş Türkiye'ye. bende içimden;ülkemiz insanlarına bu saygısız yaklaşımı reva gören hyundai yetkililerine araçlarıyla beraber mutluluklar diledim ve hyundai defterini kapattım.
Arkadaşlar , gezerken gene birşeyler gördüm Bu bir accent blue ve cruise kontrol olduğu gibi telefon açma kapaka tüşlerının simetriğinde direksiyonda yer alan düğme anladığım kadarıyla sesli komut sistemi Bunlar türkiye ye niye gelmiyor gerçi aklıma ASSAN ın fiyat politikası geliyor ama bunların opsonel olması gerek en azından Düzenleyen : emre027
Vallahi ersin bey ; Bana sorarsanız zaten prime donanımında kendi benzeriB segment bir araç için isteyebileceği maks. fiyat aralığında gezen ASSAN bu donamımları getirirse şimdiki prime ı olması gereken fiyatlara çekmek zorunda bu da kar ın azalması demek gibi sanki https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Düzenleyen : emre027
Yani Oda Var Ama Duruma Bakılırsa Hallerinden Memnunlar Otomobil Modellerini Azalttılar Zaten Ticari Hiç Yok.. Ne Halleri Varsa Görsünler Çok Yazık Olacak Neye Güveniyolar Onuda Anlamış Değiliz
zaten satışları da dibe vurdu şu verdiğiniz araç resimlerine bakın yahu birde burada sattıklarına yazık bu hyundai assan'ın bir yetkilisi yok mu acaba arada sırada şu foruma bakan
Ben çok da baktıklarını (en azında yetkili , iş yapacak birilerinin) sanmıyorum zira adamların kendi iletişim formuna yazsanız kale almıyorlarki böyle siteleri araştırsınlar. Bugün sabahtan akşama hemen hemen tüm markaları gezdim . Hyundai de 46.ooo lira dediler prime dizel blue ya Ya pes diyesim geldi. 46.oooB segment bir araç ve donamım ortada(Kullanan arkadaşlar alınmasın onlar tensih ederek laf ım ASSAN a ) , Era dizel prime ile arasında 9.000 fiyat farkı var üzerine biraz daha koysan Astra gibi C segment bir araç alınır Bu resimdeki donamım gelse Blue prime a Elantra prime ile aynı fiyatı istemeli bunu da yapamaz pnun içinde böyle devam eder , ee para tatlı tabi. Düzenleyen : emre027
Arkadaşlar blue deyince böyle bir model de çıkıyor Ön kısmı İ40 a benziyor , makyajlı versiyon mu acaba bilgisi olan var mı ? Bir de şöyle bir yazı var http://otomotivkulubu.com/hyundai-accent-2012/