Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue 1.6 Crdi 3000 Devirde Gaz Kesme Ve Yolda Stop Etme Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda 10ur tarafından 27 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar aracımı (accent blue dizel) 2. el aldım, aracımın garantisi yok. Bir kaç defa yolda giderken 3000 devirden sonra gaz yememe olayı yaşadım. Kontağı kapatıp tekrar çalıştırınca normale dönüyordu. Bugün sabah 2. viteste giderken yol açılınca 3. vitese attım sıkıştırdım 3000 devirde hafif gaz yemez gibi oldu sanki tıkanıp geri açıldı, araç 3. viteste iken 4000 devire filan gelince 4. vitese attım ama 4. viteste yüklenirken araba stop etti, gaz yemedi, sonra stop etti.. trafik çok yoğun olunca hiç beklemedim arabayı tekrar çalıştırıp kontağa bastım, araç normal çalıştı, yola devam ettim. Arabanın 3000 devirden sonra gaz yememesi, gaz yemedikten sonra yolda giderken dizel arabanın stop etmesi sorunuyla karşılaşan, bilen, duyan var mı?

2. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
  3. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Aynı sıkıntıyı yaşayan olursa.. mazot filtresinin uzun süre değişmemesinden kaynaklanmış arabadaki problem. Mazot filtresinin içinden siyah parçacıklar çıktı, 67.500 km boyunca hiç değişmemiş. Orjinal mazot filtresi duruyormuş hâla hiç dsğişmemiş..

Halil bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş