Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent benzin pompası yanmıış

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda dunyada1903 tarafından 8 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. ramses 007

ramses 007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    ersin bey :) taksiler sanayiden cıkıyormu peki ? her yıl üst kapak degiştiriyo adamlar bunu biliyorrmusun peki 35 milyara aldıgı arabayı 2 sene sonra 10 milyara zar zor sattıgını biliyormusun ? madem öyle git taksi cıkması araba al bi binmeyi dene bi bak yani 800.000 bine kadar kackez revizyon edildigini biliyormusun ??? hyundai bile 20000 bin garanti veriyosa 800.000 900.000 garantisi nasıl olacak ??mercedes degilki milyon yapar desende inansam kii mercedeste 500.000 yapıyor bu devirde artık kamyonlar bile 500000 binden sonra mort düzen tutmuyor bir motor bölümünden mezun olmuş ayrıca yüksek lisans yapmış adamla muhattap oldugunuzu biliyormusunuz biz kitabını okuduk sizde deneme yanılma yoluyla bulun

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kacin yuksek muhendis geldi.

Dediklerinin hepsinin cevabini verirdim ama gerek duymuyorum. Cunku ne yazsam anlamayacaksin

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Neyse ben yine cevabını verecem sonra kaçtın sanarsın..

1.) Taksiler sanayiden çıkmıyormuş.. Taksilerin dizelide var lpgliside var. senin gibi günde 15-20 km yapmıyolar.. Adamların araba 24 saat çalışıyor ve sürekli şehir içinde ağır koşullarda.. bu nedenle arıza oranı artıyor.. Sorun lpg değil..
    2.)800.000 deki arabaya takside kullanılmış bir arabaya gidip 20.000 veren varmıdır ? biraz mantıklı olalım..10.000 e satılacak tabikide..

3.)800.000 e kadar hiç revize edilmez.. taksiler sürekli revize edilmez bozuldumu atılır yenisi alınır.. Hyundai 200.000 km garanti vermez.. O Garanti motorun gideceği km değildir.. sadece fabrikasyon hatalara karşı fabrika garantisidir ve 100.000 kmdir..

4.) Ağır vasıtalar konusunda hiç konuşmuyorum o benim alanıma giriyor cevaplarımda boğulursun :) 500.000 de motor bitiren ağır vasıtalar :D:D:D:D Hiç güleceğim yoktu iyi güldürdün beni..

Bence sen okumaya yeniden başla.

koray2907 bunu beğendi.
  4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Ersin kardeşime katılıyorum:RpS_thumbup: Valla benim taksici o kadar arkadaşım var ve babası taksicilik yapan var.. araçlarını kendi hususi araçları gibi kullanıyorlar.. çünkü onların ekmek teknesi o araçlar.. 30.000 TL lik araba 250.000 km ye geldiğinde rektefiye istedi mi, satarken 20.000 TL zararla satmak durumunda olcak.. Oysa ki 500.000 km ye kadar daha nice ekmek yer o adam o araçla.. demek o ki bir arabanın motoru 80.000 km de de motor ister, 800.000 km de de motor ister.. taksiciler eve 5 kuruş para götürme derdinde.. sorunlu arabayla uğraşmaz ve satar.. aracı da sorun çıkartacak şekilde kullanmazlar.. doblo 450.000 km, albea 300.000 km, era 680.000 km gördüm motoru hiç açılmamış.. haa toyotayı da es geçemicem 800.000 km :) tamamen kullanıcıyla alakalı bir durum.. hele ki ticari araçlarda motor daha sağlam olmalıdır (otobüs-minibüs-kamyon gibi)

5. ademdlby

ademdlby Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    konu benzin pompasından kaymış nerelere =)
    arkadaşlar benim benzin pompasından da takır takır sesler geliyor. ustayla bindik benzinde kullandık çekiş mükemmel. hiç bir sıkıntı yok. lakin rölantideki titreme olayını etkileyebileceğini biliyorum. ama benzini de gönderebiliyor yani bi sıkıntı yok gibi görünüyor.
    siz ne dersiniz?

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Amma sallamışsın, dur bende seni sallıyım :)

7. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    neee hersene kapakmı :D yok artık hocam arabanı bakımlı kullanırsan motor yaptırmadan kapak yaptırmadan 800.000 Km rahat gidersin benim babam tamircidir ben onun yanında küçüklüğümden beri çalışırım yani 6 yaşımdan beri hatta taksicilerin araçlarınıda yapaıyoruz böyle bişey söz konusu bile değil hersene kapak blok vs. geçende 2006 admire taksi LPG li araç bakımlarını düzenli olarak biz yapıyoruz zaten aracın Kmsi: 587.000 de motorda tık yok çok az üfleme var o daha aracın hiç rektefiyesi yok gereken şey düzenli bakımdır o kadar koray abimin dediği gibi mototrun ömrü aynı zamanda kullanıcıya bağlıdır.Bu işlerde birazda tecrübe gerektirebilir.

8. jamash59

jamash59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    osman cemal özşakar
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    bu konuda tüm arkadaşların fikirlerine saygım var.
    ancaak; benim başımdan geçenleri açtığım konuda okursanız anlayacaksınız ki, bu işin kökten çözümü komple benzin pompa bloğunu orijinal olarak değiştirmektir. 1,5 yıl içinde 4 adet pompa motoru değiştirdim. sonuç: 500-550 ytl vermemek için 1.000 ytl içeri girdim. netice yok. yine de siz bilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş