Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent amortisör için yardım

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda yahyaglr tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Sizin vermiş oldugunuz siteden aracıma uygun amortisor buldum fakat şimdi kafam dahada karıştı :)

MONROE marka arka amortisörleri gazlı olarak var. olması gereken bumu ? önlere yaglı diyor

2. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 1.6 erabamın sol ön amortisörü patlakmış 2 gün önce özel bir serviste değiştirtdim. Siteden amortisörle ilgili eski konuları karıştırdım.Kore malı Mando veya Monreo markalarında karar kılmıştım. Kendi imkanlarımla sanayide Monreo amortisör buldum tanesi 100 TL'den sağ ve sol olmak üzere önler değişti. Daha yeni olduğu için arabanın gidişatındaki değişikliği farkedemedim. Ancak ilerleyen günlerde bilgi verebilirim.

3. ibrhmaydgn

ibrhmaydgn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    benim aracın 3 amortisörü patlaktı. 4 ünüde yeniledim. bende forumda monreo veya mando önerilerini göz önünde bulundurarak hepsini mando aldım kore malı olandan. 300 tl'ye. monreo da kaldı aklım onu mu alsaydım ki diye ama bilmiyorum umarım pişman olmam..

4. alifatih

alifatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ali Fatih DURSUN
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Yeni taktıran arkadaşlar buradan mutlaka ilerleyen günlerde görüşlerini yazarsa iyi olur, ben de mando ve monreo arasında kararsızım.

Bu Sayfayı Paylaş