Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire era

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 31 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era nasıl acaba arkadaşlar hep admıre ıle mılenyum kyasladık sadece hızla lgılı degıl accentın son versıyonu olan era gercekten beklenen bır arac oldumu artıları ve eksılerı dıger eskı ıkı modelllerle cok fark varmı

2. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla bunların arsına yumurta kasayı katacaksan kesinlikle yumurta kasa diyorum modern olmayabilir ama en sorunsuzu bence o era desen güzel araba ama sürüş 0 hız olayı 0 daha ne olsun

3. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla ben milenyum kasa accentimi yalnızca admira almak için değiştirmek isterim.O da model yükseltmek için.Era yı ise düşünmem bile accent sınıfına pek uymuyor gibi.Aracı tamamen değiştirmişler.şekil olarak.Yumurta kasaya gelice daha öncede söyledim şahin alacak kadar param varsa yumurta kasa alırım.Sorun istemeyen arabaya binmesin.

4. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bana kalırsa milenyum kasalar admiradanda güzel değiştirmeni hiç tavsiye etmem zaten aynı özellikler var daha ne olsun ama yumurta kasalar başkaydır benimki 98 1,5 gls 90ps idi direksiyonu çok rahat dönüyordu 09 era 1,6 style modelini aldım daha ağır bir direksiyonla karşılaştım
    Düzenleyen : era1,6

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mılenyumla admire birbirlerine benziyebilir ama okdar aynı sayılmaz sadece iç göğüs aynısı ireksiyon filan koltuk söşemeleri başlıklar daha birçokşey farklı okadarda aynı sayılmaz illaki fark var ikisinin arasında

Bu Sayfayı Paylaş