Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire anket

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 18 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. obayazit68

obayazit68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 model Accent Admire 1.5 CRDI arabamı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.

+ ları
    geniş iç hacim (omuz omuza gitmiyorsun yanındakiyle)
    yakıt tüketimi teknolojisine göre gayet iyi (şehirlerarası 90-100 le 5,4 Lt/100km , 120-130 la 6,2 Lt/100km)
    yeterli konfor (klima, 4 cam otomatik, aynalar elektrikli, şoför koltuğu yükseklik ayarı, yumuşak kullanım)
    seri ve güçlü motor (rampada yüzünüzü kara çıkarmaz)

- leri
    depodaki astar boya sorun çıkarıyor
    içeri ses alıyor (ama çok rahatsız edici değil aslında)
    depo kapasitesi az geliyor (45 lt kapasite en fazla 700 km menzil, pegaout da 60 lt 1000 km nin üstüne çıkabiliyor)
    Era motoru olsa daha iyi olurmuş...

Ama tam aile arabası.
    Arabamı seviyorum....

2. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    performans süper benimkide 1.6 105 hp çok atak rakiplerini perişan ediyor:) fiyatına göresunduğu özellikler oldukça fazla

3. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende 2005 1.3 admire var.Aracımdan memnunum.Artıları fiyatının uygun olması, kullanımının rahat olması, yedek parça fiyatlarının diğer araçlara göre pahalı olmaması.Çoğu parçası Brodway den bile ucuz.Güzel yol tutuşu olması.Eksi tarafları ise motor sesini fazla olması.Benimki dizel gibi ses çıkarıyor.İçeriye fazla ses alması.İçiinin ve bagajının küçük olması.Önceden yetiyordu ama 11 aylık ikizlerim var artık arabam bana dar gelmeye başladı.Birde benim 100 kiloya dayandığımı düşünürsek:)))))

4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben de mart 2009 dan beri 1,5 crdi admire kullanıcısıyım. arabayı 2.el aldığım için şimdi biraz masraf çıkarmaya başladı ama diğer markalarla kıyaslandığında parça fiyatları gerçekten uygun.
    + ları
    parça fiyatları
    performansı
    yakıt tüketimi
    donanımı (şu da bu da olsun diyince 50,000 tl lik araçtan aşağısı çıkmıyor)

- leri
    ses yalıtımı,
    motorun 4. vitese kadar çok sesli çalışması,
    plastik kalitesi,

yeterli diyebileceklerim,
    yol tutuş,
    konfor,
    iç hacim (öndekilerle arkadakilerin aynı anda rahat etmesi zor)
    bagaj hacmi (keşke biraz daha büyük olsaydı)

verdiğim paraya bakarsak daha iyisini alabileceğimi düşünmüyorum. zaten düşünsem gider ondan alırdım. Yüce Rabbim hepimize günler günlerde, kazasız, belasızbinmeyi nasip etsin.

Düzenleyen : Köksal Yılmaz

5. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bana göre eksikliği amortisörleri zırt bırt patlıo onuda havalı taktırdıktan sonrA şükür daha henüz patlama yok. bana bazen diğer arabalrın yanında maket gibi geliyor :))

6. ozgoren

ozgoren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede 1.6 105 hb var aracın performansından memnunum ama eksileride var
    '' amortisörler zırt pırt patlıyo :)
    '' ön taraftan tıkırtılar yavaş yavaş gelmeye başladı
    '' yalıtım 0 bnce motorun sesi olduğu gibi içerde
    '' bide ön taraf çok dar ya arabayı kullanırken sağ dizim konsola yaslı gidiorum..

7. muratt38

muratt38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende yeni 2004 1.6 admire aldım 57000 de benzinlimemnunum yalnızca yakıtı çok yakıyor 320 kuruş benim sizden istediğim bu normalmi yoksa benim arabada bi sorunmu var

8. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 yıldır kullanıyorum 10 numara bir araç. benzinde yakar ben lpg taktırdım tavsiye ederim lpg de çok az yakıyor..

9. muratt38

muratt38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende benzinde çok yaktığını duymuştum ama 320 kuruş biraz fazla değilmi ben 250 duymuştum

10. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

yakıyor kardeşim cepte yakıyor arabada yakıyor... 2 sene benzinde bindim kart ekstrem geldiğinde 10 kalemin 8 i hep benzindi. ha ben biniyorum ama ayda 1500 km yol yapıyorum ve daha fazla artan benzin fiyatlarına dayanamadım ve lpg ye geçtim. şimdi rahatmıyım ? çooookkk. ama lpg de yükseliyor bakalım nereye kadar gidecek.

11. Dün 2006 1.6 admireye bindim ilk defa 1.6 sına bindimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif(daha önceden 1.3 ünü sürdüm 1.5 CRDİ sinede bindim) arabanın içi milenyum kasa ile aynı değişen hiç bir özelliği yok gibi.yola tutunusu çok çok iyidi gercektende 160 170 le virajlarda tık demeden gidiyor.ama malesef 1.5 milenyumla kıyaslıyacak olursam performansını 1.5 GLS kadar yolda atak değil.ama yol tutusu milenyumdan 1.derece daha iyi diyebilirm.(oda şöyle milenyum virajlarda biraz yatıyor gibi ama atmıyor kendini yolu bırakmıyor admire ise onun kadar pek yatmıyor)her 2 arabadada yol tutusunu attırmak istiyorsanız bir boy geniş tabanlı lastik takarsanız bu srun düzelirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

12. fahrettin

fahrettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    genel olarak çok iyi sadece arka yolcu kısmı dar , ses yalıtımı zayıf , vites kemikli yapıya sahip , 3 silindirli olması ama unutmamalı ki kadı kızında da kusur olurmuşhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş