Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent admire 1.3 atiker lpg

'LPG Sistemleri' forumunda Çağlar Baykan tarafından 27 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. bulent35

bulent35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben izmirde 6. sanayide yağmur otogaza taktırdım gayet güzel montaj ettilerdi 990 tl dı herhalde şu ana kadar hiç bi sıkıntı olmadı atiker den gayet memnunum açıkcası ...

2. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bakalım çağlar valla degerler aşağı yukarı aynı senin arabayla bnm kinin benzini baz alırsak valla gidişat taktıracağımdan yanahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağol bülent aklımda kalsın bakalım burası ne zaman taktırdın acaba?

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    hayırlısı diyelim abi kafana cebine yatarsa neden olmasın tabikide...

5. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru söylüyorsun tabi atiker bizim arabalarda sorunsuz çalıştığı söyleniyor hemde uygun rakam olmasıda avantaj bizler içinhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. bulent35

bulent35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kurban bayramından 2 gün önce taktırmıştım şu ana kadar bi sorun yaşatmadılar çok şükür.Sistemde gayet iyi çalışıyor aracımda yağ yakma problemi oldu halde şehir içi sakin kullanımda 190-210 civarı bi tüketimi var.

7. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Öncelikle herkese çok selam...Çağlar kardeş aracın kısaca okuduğum kadarıyla çok yakmış...Bende 2005 model 1.3 85 aracıma geçen hafta Tomasetto marka sıralı lpg taktırdım..ilk depo 230 yaktı full şehir içi ve biraz titreme vardı....bujileri değiştirdim...Şimdi 20 liraya 110km gidiyor...full şehir içi..Tomasettodan çok memnunum italyan marka...2 gün araştırdım..Brc ile aynı yazılımı kullanıyor ve piyasadaki lpglerin %70 mekanik aksamını tomasetto yapıyormuş....Çekişte gram düşüş yok...Acayip memnun kaldım ..İnş böyle devam eder....Geçen gün her taraf buz kaplı 100 metre gitmedim hemen lpgye geçti...20 derecede lpgye geçiyor....Tavsiye ederim.

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    değerler insallah düsücek hakan bey burda cok kar kıs vardı ondan dolayıda biraz fazla yaktı.sabahları bizimkide en gec 500 metrede gaza gecio onda sorun yok yani eger degerler düsmesse ayar için gidicez artık napalım.fikirleriniz için tesekkür ederim...

9. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    Kardeş bu admireler eralardan daha çok hoşuma gidiyor .....hem daha bir ağır duruyor..karizmatik.....bunu satarsam yine hyundai alırım ama era almam....elentra veya sonato alırım...mercedesten gibi maşşallah bu sonatolar :)

10. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    vallah kişiye zevke göre değişir tabiki eralarda kendilerine göre güzelliği var bizimkilerinde ama değiştircek olsak (gerci tüp taktık 3 sene değiştirmeyiz) tekrar hyundai alırdık yada kendime araba alıcak olsam kesinlikle hyundai olucak...

11. bulent35

bulent35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Soğukta aslında bi faktör oalbilir İzmirde geçen hafta baya bi soğuktu benim araç da biraz yakmıştı ,normal değerin üstüne çıktı 10 liralık gazla 41 km gitti çok şaşırtmıştı beni ama havalar bu o haftaya göre iyi yakıt normal değerlerinde geziniyor birde shell sanki daha uzun gidiyor bp den almıştım çok az gitmişti.

12. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    evet arkadaşlar yakıt çok önemli.....benim lpg taktırdığım mühendis katkılı gaz alma sıralılarda iyi değil demişti....bende shellden alıyorum çok memnunum.....

13. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    biz karlı havada kaldık pati cekerek ilermek zorunda falan kaldık zincir yoktu hava sıcaklığı 0 derece falandı o yüzden izmirle aramızda yakıt farkı olur fazla zorladık onun için bukadar yaktığını düsünüorum shellden alıoruz bizde bakalım 2.depoyu doldurduk yine kar bastırdı bi türlü düzgün sıcaklıkta ölçmek nasip olmadı:)

14. bulent35

bulent35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Okadar şeyden sonra o araç çok iyi yakmış bence :)

15. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhavalar düzelsin die bekliorum ondan sonrada böle yakarsa direk tutucam kulağından doğru atiker servisine:)

16. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    arkadaslar size en son lpg de yaptığı kmleri paylasmak istedim 40 liralık gaz aldım 210km bitti hadi bunun 5kmsi benzinde olsa ki 5km yapmam benzinde ama fazla fazla yazalım 205 kmde 40 liralık bitti 2.09 dan aldım gazı 19 litre gaz almısım yani 19/205=9.3 litre gaz yakmısım 100kmde ve bu sehir içi tamamen ayarlarını yeni yaptırdıktan sonra denedim bunu cok süper oldu :) hesapta yanlıslığım varsa düzeltin arkadaslar...
    Düzenleyen : Çağlar Baykan

17. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    lpgciler yorum yokmu yakıt değerlerim nasıl... yoksa yanlıs hesapmı yapıorum...

18. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    çağlar hesabına bakılırsa ortalama100 km yi baz olarak alırasak 4.65lt gaz harcamısssısn 4.65*2.09= 9.71 tl harcamıssın
    bende gecen yazmıstım ya 80tl ye 600km yol bende söyle hesapladım o zamanlar lpg 1,80 tl idi 80tl /1.80tl =44 lt gaz
    söyle hesaplarsak 80tl / 600km=133 krş yakmış

19. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bende ortalama 190 kurus yakıorum şehir içinde gayet güzel değerler bence benzinin 3650 olduğu bi dönemde...

20. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    depoyu birde fulleyip dene bence o zaman daha net bir orana ulasırsın bence , ben hep köye giderken ölçüyom ne kadar yaktığını , istanbulda fazla gezmediğim için sehir içinde ne yaktığını hesaplıyamıyorum hep 10 tl lik gaz alıyorum oda bir yere giderken,ama Tekirdağın trafiği istanbula benzemez fazla dur kalk olmadığı için fazla yakmaması lazım senın arabanın

Bu Sayfayı Paylaş