Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ACCENT ADMİRA 1.3 MPİ

'Accent Forum - Club' forumunda sea_demon tarafından 25 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    degerlı arkadaslarım bahsettıgım boruunun fotosunu cektım torpıdo arkasındakını kapı dosemesını sokmedım oyuzden onu cekemedım ama buraya fotoyu koyamadım gormek ısteyen yada bu borunun varlıgına ınanmayan arkadasım varsa maıl adreslerını yazdıkları taktırde maıl yoluyla resmı onlara yollayabılırım
    saygılar

2. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aynı borudan radyatör peteği altında da var.şase demirinden hariç.yumurta kasalarda bulunmuyor.milenyumdan itibaren bulunuyor.

3. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapı ıclerındede var radyotorun altında neyse aracıın cevresını kapsayacak sekılde var neyse kapatalım boru mevzusunu sonucta var

4. komiser

komiser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle hayırlı olsun ama cok para vermıssın yakıtı senı cok memnun edecektır ama cok fazla performans beklememelısınız fıyat bana cok geldı 15bın e 1.6 alabılırdınız 1 model kucuk olurdu ama en azından 1.6 olurdu neyse hayırlı olsun

5. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    6 ay oldu arabayı alalı bugun oto pazarına cıktım bakmaya tek yastık klımalı abs yok 15000 yazmıs 14750 14500 olur dıyo nasıl pahalı almısım benım aracta 2 hava yastıgı klıma abs gp var 36 bınde aldım ben yakıta bakarım 125km 15 ytl yaktı sehırdısı ısım hızla olsaydı gıder turbo bısey alırdım

6. Misafir

Misafir Guest

Yok hocam, bi ara piyasa baya düşmüştü şimdi normal'e geldi, binici fiyatına almışsın, sorun yok...

7. Misafir

Misafir Guest

Sorunuzu "teknik" bölüme taşıdım.......

Bu Sayfayı Paylaş