Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ACCENT 1.5 GL

'Accent Forum - Club' forumunda hasanulker59 tarafından 21 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. sharkss

sharkss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ooooo bu resimler çok süper olmuş teşekkürler hocam ayrıca bu arac galiba sedan bunun hb dergisi varmıdır vede GLX baya ggüzel duruyor çelik jantlı falan

2. hasanulker59

hasanulker59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar öncelikle ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim aracım accent 1.5 gl 98 model çok özelliği yok enjeksiyonlu diye aldım mekezi kilit ot.cam okadar bundan önce 98 tipo vardı motor olarak ondan çok iyi tipoda 2.vitesle çıkamadığım bayırı bunda 3.vitesle çok rahat çıkıyorum memnunum ama bazı arkadaşlar tek nokta bazıları sıralı diyor enjeksiyona tam anlamadım açıkçası herkese hayırlı günler.

3. Misafir

Misafir Guest

Araçta karbiratör var'sa tek noktalı yoksa enjeksiyon'lu demektir, sıralı sistem LPG'de olur...

4. hasanulker59

hasanulker59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun abi iyi akşamlar enjeksiyonlu olduğunu biliyorum ama tek noktamı sıralımı onu bilmiyorum sağol

5. Misafir

Misafir Guest

Tek noktalı demek geliştirilmiş karbiratör demek, öğrenmek istediğin artacınyakıt sistemi'mi LPG'sistemimi...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

6. hasanulker59

hasanulker59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşku abi asıl öğrenmek istediğim şu aracım 1.5 gl. lpg taktırmak istiyorum ama sıralı sistemmi yoksa tek noktalımı taktırmam gerek onu bilmiyorum

7. Misafir

Misafir Guest

Tamam şimdi oldu......kaputu açıyorsun

eğer böyle bir şey varsa karbiratörlü demek bu'da sadece "klasık sistem yani tek noktalı tabir edilen" taktırabilirsin demek....

Yok böyle bir şeyse o zaman sıralı taktırman gerekiyor...

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım bütün hyundai 1,5ler enjeksiyonludur,sıralı sistem takılır(isteğe bağlı eski sistemde takılabiliyor).Diğer yumurtaya kalan olan 1,3lerde tek noktalıdır.Eski sistem lpg takılır.

Düzenleyen : hundahaiyi

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sıralı sistem

10. hasanulker59

hasanulker59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun abi özellikle sana ve bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim resim çok iyi oldu çelişkiye düşen arkadaşlarada kesin cevap 98 model 1.5 yumurta kasa accentler çok nokta enjeksiyonlu herkese hayırlı kazasız belasız günler

11. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bir notta benden arkadaşlar tek nokta enjeksiyon sıra sisteme göre daha ucuz montaj sıarasında ustalar paranızı almak için tek nokta olur diyip uygulama yapmak istiyorlar ancak monifold patlama olayı yaşanıyor.. plastik manifoldlu sistemlere tek nokta kesinlikle taktırmayın başınız ağrır kara geçmek isterken birde monifold masrafı açmasın başınıza..

Bu Sayfayı Paylaş