Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent 1.4 Mpi P0300 Ve P0301 Ateşleme Arızası

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zırhlı tarafından 19 Temmuz 2026 20:08 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. zırhlı

zırhlı Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Mustafa dün
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2 gün önce araçta seyir halindeyken gaz kesme ve tekleme oldu obd cihazım var car scanner programınıda epey önce satın almıştım tarattım p 0300 ve p 0301 arızası gösteriyordu internetten aratınca ateşleme arızası gösteriyor terslik hastane randevum vardı neyse gittik sanayiye Allah'tan büyük arıza çıkmadı buji kablosu takım değiştirdim mando marka sorun çözüldü arıza kodlarınıda sildim bilginize

MAERKEK bunu beğendi.
  2. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,622
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Senin araç arıza kodu falan veriyor iyiymiş ha. Aynı sorunu bizzat yaşadık uzun süre tekleme halinde bindik sorunu arıza kaydı vermez mi araba ?

Buji kontrol ettiğimizde soldan 2. Bujinin patladığını görüyorduk. Buji kablosunu da 200 binde değiştirmemize rağmen morluk görünce buji kabloları önce sonra bobinleri değiştirdik.

Beynin yaşanılan tekleme umurunda değildi ... Arıza kodu vs yoktu.

Bobinler araçlar aynı yıldaysa tavsiyem orjinal yedeğini de almanız olacaktır. 20 sene yüksek voltaj taşıyan bu parça metal yorgunluğu yaşıyor.

zırhlı bunu beğendi.
  3. SynysterGates

SynysterGates Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,036
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Çok tipik bir arıza, zaten genellikle o motor başka yerden arıza vermez. Buji ve bobin sarf malzemedir, vakti gelince mutlaka değiştirilmeli. Geçmiş olsun.

zırhlı ve MAERKEK bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş