Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 1.3 sahipleri aracınız hk. bilgi?

'Accent Forum - Club' forumunda aykut87 tarafından 10 Mart 2008 tarihinde açılan konu

1. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    2000 yumurta kasa 1.3 ş.içi 10 litreyi gecıor bıle.(biraz sert kullanıorm.genclık kanı kaynıor ınsanın:D)

2. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bendede 2005 1.3 accent admire var.Aracımdan çok memnunum.Tek zaafı kallışlarda nazik kalkmıyor.Motor 1.3 olduğu için biraz gaza basmak gerekiyor.Buda benim sevmediğim birşey.Ben arabayı yormadan kullanmayı severim.Birde rampalarda araç sollarken dikkat etmek gerekiyor.Araba çabuk hızlanmıyor.Ama kullanımı, rahatı, konforundan çok memnunum.Çok yakar diye birşeyde yok.Benim şehir içi-şehir dışı ortalama yakıt tüketimim km.de 25 kuruş.buda benzinli bir araca göre çok iyi.Arkadaşların arabaları tüplü 20-25 kuruş yakıyor.

3. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    admire ile 1500 devirde rahat kalkıyorum.nazik kalkan bi araç.dene bi kere:)

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    1500 devirmi zaten bu arac bostayken 800rpm de calısıo kalkarkende 1100 devirde kalkıom bu kadar arabartmayın 1500 falan yaa yok 3000devirde kalkın acemi işi olsun

5. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim araç 1.3 rolanti devri 800.Kalkış yaparken devrin kaça yükseldiğine hiç bakmadım valla.Baktığımda bende yazarım

6. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok yükselmez ya.bn 1500 dedim ama ayağım debriyajdan tam çekilmiş hali:Ddaha da düşüktür yani.

Bu Sayfayı Paylaş