Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent 1.3 sahipleri aracınız hk. bilgi?

'Accent Forum - Club' forumunda aykut87 tarafından 10 Mart 2008 tarihinde açılan konu

1. tolgax

tolgax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aracımı satmıştım 1 ay oluyor şu an 2002 accent dizel buldum klimalı 12500 ytl diyor sahibi fiyat uygunmudur birde sanırım kasa 2003 te değişti bu kasadaki motorla aralarında fark varmıdır yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla..

2. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kasa degişti ama motor gücleri aynıdır 12.500 YTL fiyatı iyi ama önemli hususlarına dikkat et

- KM si kaç bin de
    - aracın önemli kazası varmı?
    - boya ve degişen parçası varmı?

eyer bunlar olumlu ise alınabilir ama içine sinipte almak istersen yinede bi hyundai servisine götür pc ye baglayıp aracı baktırın

3. Misafir

Misafir Guest

Bizimkiler şikayet edip duruyo millet VW sitesinde neler yazıyo...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif..10.000YTL'ye kadar ne tavsiye edersiniz sorusuna karşılık verilen cevaplar

Düzenleyen : Coşkun Uçar

4. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    valla hocam gerçekten canavar gibi tabi bana göre bu araç yuklu olmadıgı zaman iyi gidiyor artı yakıttada cimri 404 km deyim ve hala ceyrek depodan cok az yukarda bi benzinim var ş.içinde bide https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1,3 kapına sokma..alacaksan 1,6 dan asagısını alma kasa agır gelıyor cok yakıyor..sehır ıcı 10lt yakıyor...1,6 sehır ıcı 10lt yaksa razıyım....en azından pedala basınca cekısı fark edecek rahat ve zevklı surus keyfı verecek..

6. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

yuh,şehir içi 10 lt.biraz atmadın mı abi ya??
    bnde var 1.3 admire ve 5,5 litre şehir dışı,8 litre şehir içi yakıyor.ortalama 6,5 litre falan yapıyor.kullnımada bağlı.2-3 bin devir arasında kullanırsan az yakarsın.

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    amma attın ha bu kanıya nerden vardın? ş.içi 10 L yaktıgını? senin aracında sorun var galiba 10 LT yakıyorsun ş.içi 1.6 güclü ama 1.3 unde ondan kalır yanı yok ok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif ben ş.içinde ist trafiginde 181 krş kadar indim 6.1 lt yaktım
    Düzenleyen : matrax

8. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya da adi benzin kullanıyordur.

9. Misafir

Misafir Guest

Normalbas az yak (6.5L - 7L) altındaki arabanın 1.3 olduğunu unutupgazlıycam diye çok bas çok yak (10L)......bu kadar basit

10. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim 1,3 2004 admirem LPG li km de 0,140 krş yakıyor hemde ş.içi trafiğinde. çekişi de tatminkar. sadece yokuşlarda vites küçültmeniz gerekiyor. onun dışında 4/4 lük bence 1,3 ü kapıdan sokma diyen arkadaş sanırım hep 2000 motor araba kullanmış :)

11. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi hesapladım 8,9 litre gaz yakıyor .benzinde olsa demek ki 6,5 falan yakar 100km de şehir içinde. ve tin tin kullanan biride değilim 120 den aşağı pek düşmem boş olunca yol buna rağmen bu yakıt..

12. sahin3000

sahin3000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba, ben 2 hafta önce 2000 model eski kasa Accent 1,3 LX aldım, aracım LPG'li ve km.'de şehir içi 0,25 lira yakıyor, bana yakışı çok geldi. 1998-1999-2000 yıllarında üretilen Accent 1,3 sahipleri, araçlarınızın yakıt değerlerini yazarsanız sevinirim, şimdiden teşşekkür ederim...

13. nurdem168

nurdem168 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş sana sonuna kadar katılıyorum bende arabamı 1ay önce aldım 2005 1.3 admire arabayı alacağım zaman kafamı çok karıştırdılar bedavada verseler alma dediler fakat ben yinede aldım iyi ki almışım böyle konuşanlar ya ezbere konuşuyor yada arabalarını bir tamirciye götürsünler arabam bayram tatilinde rüştünü ispatladı arabada 7 kişi ile tabi bagaj full dolu rampalara benimsin demedi,daha iyisini isteyen gitsin kendine 2000 motor alsın bu bize yeter.almak isteyenlerin kafası hiç karışmasın,temizini bulurlarsa hiç düşünmeden alsınlar

14. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1,3 motor diye dalga geçiyolar.ama 85 beygir güç üretiyor bu motor.dünyadaki en iyi motorlarlardan birini kullanıyor hyundai.

15. vrezy

vrezy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

gerçektende oyle benim arabada 1,5 102 hp üretiyor her motor bu gücü üretemez

16. ultralix

ultralix Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de katılıyorum. 3 aydır kullanıyorum ve gerek performansından gerekse konforundan çok ama çok memnunum Admire'min. Biz de almadan önce çok surat ekşitenler oldu 1.3 olduğunu duyunca. 1.6 düşünmemize rağmen, kadar temiz, bakımlı ve az km'de olanını bulamadığımız için bunu tercih etmiştik. İyi ki almışız diyorum...

17. hakaaan

hakaaan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bende 2005 admire var 1,3 mpi 15 aydır kullanıyorum çokta memnunum arabanın bakımını yaptırırsan o araba sana sorun çıkarmaz benzin yakışı çok iyi çekişte hiçte kasmıyor arabayı 1,3 ile 1,6 benzin yakışı bir olmaz 1,6 alıp lpg taktırmakla ugraşacagına 1,3 al daha iyi

18. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaslar 1.3 ile 1.6 alıcı gozuyle baktıgınızda cok farklı donanımlara ozellıklere sahıp bu gercegı ısın . sımdı 1.3 ıle 1.6 arasındakı serılık motor tıpı ve baska özellıkler bır degıl sımdı az yaksın dıyorsan 1.3 ınsanların aklına mantıklı gelıyor dogruda olabılır fakat admırelerın 1.3 ıle 1.6 kasası zaten aynı aynı agırlıkta bu durumdada otomatıkman 1.3 bu yuku cekmek ıcın fazla motıru zorlamak zorunda buda fazla benzın sarfıyatı demek 1.6 ise o kasaya uygun motora sahıp bendekı 1.6 100 km de 8 ıla 9 lıtre yakıyor benzınde bence o motora cok ıyı 1.3 de buna cok yakın bır ortalamada arada fark yok cunku 1.3 de oksayı cekmek ıcın dogal olarak tabıkı fazla benzin harcıcak bence hem donanım acısından hem motor acısından hem surus keyfınden oturu 1.6 derım arada cok yakıt farkı yok ıllada az yaksın dersenız 1.6 nın sıralı sıstemlısını alın ben ole yaptım cokta menunum. 1.3 il3 1.6 motorun kaputlarını acın ve motora bakın fark goz ıle bıle bellı kasaya lafım yok kasalar aynı gozle gozukmeyen fark cok ama

19. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundaı zaten bılmeyen kısıler tarafından nekadar kotulensede bunun yalan oldugunu kullananlar anladı fırma 11 yılda zannedersem tabı 11 yıl sanırım cok kısa zamanda turkıye pıyasasında avrupa pıyasasında kullanılır hale geldı kalıtesız ve denıldıgı gıbı adı bır araba olsa bu kadar tutulmazlardı

20. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aracım 98 1.3 lx
    Şehir içi lpgde 9 - 9,5 litre yakıyor benim araç kışın tabi ;)

Düzenleyen : ukalaboy

Bu Sayfayı Paylaş