Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ABS ışıgı yanıp bir süre sonra sönüyor

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda kara şimşek tarafından 24 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. kara şimşek

kara şimşek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    iyi akşamlar. benim bir sorunum var.ABS ışıgı yanıp bir süre sonra sönüyor. 2005 elentra gls aracım var. neden oldugunu bilen varmı?teşekkürler

2. cihadcoban

cihadcoban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Cihad Çoban
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Valla sorunuzun cevabini bilmiyorum ama ayni sekilde ikinci defa bu konyuyu actiginizi. Dolayisiyla bu konununda kilitlenecegini biliyorum. İki sebepten biri daha once mod size cevap olarak forumda arayin dedigi icin ikincisi basliginizin kurallara uygun olmamasi sebebiyle dedim (duzeltmissiniz ;)) . Ayrica forumada hosgeldiniz. İnsallah sorununuzda cozulur.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Ağustos 2014
    MSC bunu beğendi.
  3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Benim cerato da başıma gelmişti, ön tekerlerin iç kısmında bilezik tarzı bir parça var, o dışarı doğru kaymış, abs beyni ondan sinyal alıyormuş, yerine oturtunca yanıp sönme ve ışık yanarken abs nin çalışmaması durumu ortadan kalktı.

memo_58 bunu beğendi.
  5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    kontağı ilk açışta test amaçlı olarak bir defa yanar ve bir kaç saniye sonra söner bu normal yolda giderken durup dururken yanıyorsa çözmek zor, Köksal abinin problemi gibi tekerleğin arkalarında dişli sensör okuyucularından sigorta kutusundaki ABS sigortasından ABS valflerine oradan sensörlere giden kablolara kadar kontrol etmek gerekiyor. ABS fren tertibatı sıfır hata ile üretilen emniyet parçalarından biri öyle çok saç baş yolduran bir arızası olmaz basit bir yerden arıza vermiştir bulana kadar çok uğraştırabilir. Sensör kablolarının bir kısmı davlumbazın altından bakınca amortisöre fren disklerine bakınca görünür, ABS sensörleride önde aks körüğünün dibinde arkada yine tekerlek porya bağlantısı olan kısımda tam tekerleğin ortasında iç kısımdadır alttan oraya bakabilirsiniz ve ABS sigortasıda sigorta kutusundaki levhada yeri yazılı biçimde gösterilmiştir ona da bakabilirsiniz sigorta kutusuna su girer birşey olur temassızlık yapabilir, normal bir kullanıcı tarafından kontrol edilebilecek yerlerde olanlar bunlar

6. zalimhoroz

zalimhoroz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    bende 100 km üstünde hıza çıkınca ABS yanıyor.aracı park edip tekrar çalıştırdığımda sönüyor...çözemedim durumu elantra 2005 otm

Bu Sayfayı Paylaş