Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 yumrta kasa benzin ışığı

'Accent Forum - Club' forumunda hasanulker59 tarafından 10 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benzin lambası yandıktan 5-10 km sonra komple bitiyo zaten lambayı yakmaya uğraşmayın.Yolda kalırsınız

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yanlış görmüşsünüzdür.Çünkü emniyet kemeri ışığı lx'te yok ve bildiğim kadarıyla hiç birinde yok.

3. hosnida

hosnida Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Emniyet kemeri ışığı yumurta Accent'e bile var.
    Ama sadece kontağı açtığınızda birkaç saniye yanıyor, sonra kemerleri taksanız da takmasanız da sönüyor.

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bende yumurta kasa 1,5 gls vardı emniyet kemeri ışığı vardı. arabaya binince ilk bi kaç saniye yanıyor sonra sönüyor.

5. shopare_18

shopare_18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim arabada yandgını hiç görmedim arkadsınkinde görünce sasırmıstım demmekki benim aracta sorun var

Düzenleyen : shopare_18

6. havaci1

havaci1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar 98 1,5 gl sahibiyim aracıma lpg taktırmadan önce benzin ışığım devamlı uyarı veriyordu. malum lpg takılınca benzin koymayı azalttık bu nedenle çok uzun süreli yanmaya başladı ve daha sonra söndü. Kendi imkanlarıma gösterge panelini söktüm lamba duyuna elektik geliyor (lambada faal) yanlız depo şamandıradan gelen sinyal hattından elektrik gelmiyordu sanırım depodaki şamandırada bir sensör yada hissedici aracılığla uyarı lambasına geliyor. Kuvvetle muhtemel benzin lambası benzin göstergesi E nin üzerine geldiğinde yanmaya başlar bu öekilde iken yanmayan arkadaşların araçlarında ki sensör uzun süreli benzin azlığından hasarlanmıştır. Aracımın arızasını çözer isem paylaşımda bulunacağım...

7. musicman

musicman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende 98 1.5 gl var yeni tüp takdırdım sıralı sistem araç kalkışlarda titreme yapıyor bujiler yeni değişti lpg takılan yere sordum bilgisayara bağladı tüm ayarlar normal diyor bujileri değiştirin diyor 5 ayda bujiler eskirmi acaba gazı farklı farklı yerden alınca olabilirmi ?

8. 07utku440

07utku440 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Utku Hoca
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    :):):):) demek benim yumurta hepten sorunlu. ne benzin ışığı ne de emniyet kemeri ışığı var.

9. fırat322

fırat322 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar hazır benzin göstergesi konusuna değinmişken bende sorunumu ileteyim bende 99 accent gls var benzin deposu boş olsun yada full olsun ibre aşağıda 1 mm ne aşağı oynuyor ne yukarı ve benzin ışığınında yandığını hiç görmedim şamandıradamı sorun var acaba ?

10. havaci1

havaci1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence şamandıra olabilir şamandıra ve gösterge arasındaki benzin seviyesini ileten kablo da olabilir düşük bir ihtimalle benzin ibresi de olabilir.

11. zdurur

zdurur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu yumurta kasaların yakıt deposu tam kaç lt dirbazı yerlerde 45 lt yazıyor ancak benim ibre tam sonu gösterirken depoyu dolduruyorum 36 lt alıyor ışığın yandığınıda hiç görmedim varmı bilmiyorumaraç orjinaldepo değişmemiş

12. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    45 LT diye biliyorum bende..Benzin ışığı kolay kolay yanmıyor, yanmasını beklemeden benzinliğe gidinhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

13. fatihba

fatihba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Arkadaşlar ben geçenlerde yolda giderken benzin ışığı yandı 5 kilometre kadar şehir içinde gittim sonra 20 tl lik benzin aldım sonra şehir içinde 20 kilometre daha yaptım 20 tl lik birdaha aldım ve 30 kilometre uzun yol yaptım sonra dönüş yolundada 30 kilometre daha yaptım ve evimin önüne geldim benzin ışığı yandı. toplamda baktığımda 40 tl lik benzinle 84 kilometre yol yaptığımın farkına vardım buda demek oluyor ki kilometrede 470 kuruş. Burada acaba benim benzin ışığıyla kontrol etmemmi yanlış o yüzdenmi bu kadar uçuk bir tüketim çıkıyor yoksa benim araçta bir problemmi var? Yardım edin lütfen.

14. zdurur

zdurur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

15. zdurur

zdurur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    senin araçta problem var sanırım bu arabalar fazla yakıyor ama okadar değil bende ilk aldığımda 15.5 lt benzinle 96 km gitmiştim moralim çok bozulmuştu sonra bakımlarını yaptırdım lastik havalarını kontrol ettirdim şimdi 100 km de 9-9,5 arası tüketimi var fazla yinede ama yapacak birşey yok

16. fatihba

fatihba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zdurur arkadaşım lastik havaları felan gayet iyi. ama benden önceki sahibi tek nokta tüp taktırmış taktırdığı yerde tanıdığıymıştı uyum sağlamayınca geri söktürüp çıkartmış acaba diyorum bu işlem sırasında herhangi bir düzensizlikmi meydana getirdiler vallahi arabadan soğudum yaa hiç binesim gelmiyor.

17. atmaca03

atmaca03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar denedim benzin kalmadı hatta'' benzin motorunu yakacaktık allahtan 2 kere denedim zorlasam ne olacak bilmem''ışık felan yanmadı ampulü felan patlak değil sigoratası atık degill ustasına baktırıdm yani

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    bende tüpteyken benzin ışığı yanıyor, ne iş anlamadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley29.gif

19. bluerdi

bluerdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakıt şamandırası arızalı olabilir arkadaşım benim başıma geldi fiyatı yüksek olduğundan değişmemiştimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifibre çalışıyorsa sorun yok yola devamhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

20. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    benzin ışığına göre yakıt hesaplanmaz. depoyu fulleyin 100 km sonra tekrar fulleyin bu şekilde hesap yaparsanız sağlıklı olur.

Bu Sayfayı Paylaş