Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 Gls Otomatik Şanzıman

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda ibrakbulut tarafından 20 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. ibrakbulut

ibrakbulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim akbulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Öncelikle herkese selamlar,

Bütün forumu inceledim fakat birşey bulamadım. 98 1.5 gls otomatik 127bin km'de. Arabayı 1,5 yıl önce almıştım. Yaklaşık 8 ay önce vitesle ilgili problem vardı. ustam sağolsun birşeyler yaptığını söyledi ve düzelmişti. Fakat geçen gün araç gitmedi.Rampa çıkmıyor.Sadece rampa aşağı inerken 3. ve 4. vitese geçtiğinden dolayı gidiyordu. Anadolu yakası, üsküdar ünalan mah. oturuyorum. Buradaki ustama götürdüm ve şanzımanı söküp ustaya götüreceğini, birkaç yere fiyat soracağımızı iletti. Daha önce otomatik şanzıman problemi yaşayan araçlar 2.000 ile 2.500 lira masraf olduğunu söyledi. Direk şanzıman ustasına götürsem sadece sökmek için 500 tl alacağını, kendisi sökme ücreti olarak 250 tl alacağını söyledi. Ümraniye mekanik ustası akrabam olduğunu fakat ona güvenip getirdiğimi ilettim.Zate Ümraniye'de iyi otomatik şanzıman ustası olmadığını, bostancı sanayii veya civarında bakacağını iletti. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan siz büyüklerimden tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler, Saygılarımla.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İstanbuldaki en iyi otomatikçiler bostancı'da, boşuna ümraniye'de vakit kaybetmeyin.

ibrakbulut bunu beğendi.
  3. ibrakbulut

ibrakbulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ibrahim akbulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Çok teşekkür ederim abi paylaşım ve fikriniz için. Forumdan da onay aldıktan sonra bugün Bostancı 'da avni ustaya götürdük şanzımanı ve şanzımanın yandığını belirtti.daha önce şanzımanın açıldığını belirtti.Araç 1,5 yıldır bende ve açılmadı dediğimde, - 1,5 yılda şanzıman yanmaz dedi. neden yanmış olacağını inceleyip, parçalarını bulduktan sonra tam fiyat çıkaracaklar. 2500 TL 'ye kurtarırsak iyidir diyorum. Saygılarımla

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş