Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 1.5 gls accent için motor yağ tavsiyesi acil 0/40 mobil olurmu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda akıncıatıcı tarafından 11 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. akıncıatıcı

akıncıatıcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ARKADAŞLA R BU AKŞAM HYUNDAİ ME SES YALITIM YAPMAYA BAŞLADIM SAĞ VE SOL ÖN KAPILARI BİTÜSELF İLE KAPLADIM. YANİ KAPILARIN İÇİNDEN DIŞ SAC A UYGULADIM. VE BU KADAR OLURMU DEDİRTECEK BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM HYUNDAİM YOL SESİ YANİ LASTİK VE ÇUKURLARA GİRERKEN ÇIKAN SES DE ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE AZALMA OLDU VE ÇOK ŞAŞIRDIM BÖYLE BASIT BİR UYGULAMA İLE BU DERECE SES YALITIMI ELDE EDECEĞİMİ SANMIYORDUN . İNTERNETTE HEP ARAŞTIRDIM YAPILIŞI VE SONUÇLARI HAKKINDA BİLGİLER TOPLADIM. UYGULAYAN HERKEZ MEMNUN . AKSİNİ SÖYLEYEN YOK HİÇ RASTLAMADIM. VE BENDE UYGULADIM. VE DAHA BİTMEDİ YENİ BAŞLADIM BU İŞE. KOPLE TABAN DÖŞEMESİNİ SÖKÜP ZEMİNİ KAPLAYACAĞIM HATTA İKİ KAT UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VE UYGUN BİR ZAMANDA DIŞARDAN ALT TARAFI YİNE AYNI ŞEKİL KAPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM MOTOR KAPUTUNU İÇTEN VE MOTORUN İÇ KISMINDAN YANİ YOLCU KABİNİNE BAKAN KISMINDAN YİNE AYNI ŞEKİLDE KAPLAMA YAPACAĞIM ACABA NASIL BİR SESSİZLİK OLUCAK ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM. HAYIRLISI GELİŞMELERİ BURADAN VE FORUMDAN PAYLAŞACAĞIM. HAYIRLI KANDİLLER..

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bor konusu farklidir.Bor ile ilgili konu icerigini inceleyin.teflon icerikle bilyamsi ozellik fsrkini anlayin.Yanlis urun motora zarar verir.

Bu Sayfayı Paylaş