Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

97 yumurta kasa

'Accent Forum - Club' forumunda orn_dnz tarafından 12 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    benzın depo kapagını aç tıs dıye bır ses gelmesı lazım bu buharlasmıs bezndır eger bu ses gelmıyorsa sıstemde kacak vardır ve muhakkak depo kapagından buharlasan benzın ucuyordur ama onun harıcındede sehır ıcın accentle 30 krş un altını hayal etmehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla arkadasım oyle bir ses gelmiyor yarın baktırtcam artık
    depoyu fulledim gecen gunkacak var zaten

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    benım oncekı accentımdede durdugu yerde benzın azalıyodu delı oluyodum arabayı kullanmadıgın halde dusunebılıyomusun ıbre dusuyor depo kapagından da o ses gelmıyodu kesın ordan buharlasıyodur dıyodum zaten sattım kurtuldumi şimdi tipoya biniyorum özellıkle arada yokluyorum kapagı acar acmaz tıss edıyor benzın eksılmesıde yok

4. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı bende sinir oluyorum 50 tl lik benzin aldım122 km gitti ben daha gider diye hesaplıyodum bi baktım stop etti kafayı yedim hatta arabayı satmayı bile dusundum

ama benim araba sabahtan aksama kadar gunesin altında sıcaktan ucuyo bide depoyu fulleyince iyice belli oldu

5. evt çok doğru bendede aynı ama bu değerlr 1.5 GLS milennium kasa için demi?

Bu Sayfayı Paylaş