Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

94 GLS EXCEL ÖZELLİKLERİ

'Excel Forum - Club' forumunda CANKAN22 tarafından 8 Nisan 2008 tarihinde açılan konu

1. halit4121

halit4121 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bnm elantrada da yazmıyor beygir gücü ama 105 hp olduğunu biliyorum..

bide bnm bi tanıdğın 1.5 excelinde 90 beygir yazıyodu ruhsatta ne kdr doğru bilemem...

Düzenleyen : halit4121

2. can**

can** Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşım ls modeli ile yaptığın olumsuz yorumlar kimine katılıyorum yalnız hiç piyasaya çıkmasaydı,hele şahin kıyaslaması bence doğru deyil sonuçta markası HYUNDAI ls yada gls fark etmez.ls kullanıcılarıda yokmu bu paylaşım sitede tarzını kınıyorum neden dersen burası hyundaı sevenler formu ve bu formda yardımlaşma ve çözüm bulma drumundayız arkadaşlarımıza ls modelini beğenmiyosun yalnız biz bmw yada mercedes formu deyil burası bunuda göz önünde bulundurursak daha iyi olur.sonuç itibariyle bu yazdıklarını kötü amaçla söledini sanmıyorum ama düşüncelerimizi sölerken birazdaha seçip kullanmak gerek diye düşünüyorum hyundaı seveni olarak.SAYGILAR.

3. halit4121

halit4121 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evt arkadaşım bu yoruma bnde katılmıyorum hyundai excel ls ile şahin kıyaslanmaz bile sanki şahin çok harika bir arabamı ki bnce excel'in ls'si bile şahin'den iyidir ama snn bunu kötü niyetle söylemediğinden eminim!!

Düzenleyen : halit4121

4. chakant

chakant Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <TABLE width="99%">

<TD =BBquote>Orjinalini yazan: burakthy

LS şahinin şekil değiştirmiş halidir. Direksiyon 1968 tırlarının direksiyonu gibi dönmez, klima yok, camlar manuel, direksiyon ayarı falan yok, ön camda güneşi önleyen karartı yok, arka hoparlörler opsiyonel, mono teyp ve 1.3 motor...

Bu araç üretilmemeli ayıptır.

yapma arkadasım ya bende ls var dıreksıyon gayet yumusak 75 bg 0..100 km arası 13 sn sahınden kat kat ustun heleonları gayet yumusak darbe hıssettırmıyo arabanın durusu bıkere asalet

185\60 r14 lastık kulannıyorum yol tutusu ii pek savurmuyo adam gıbı gıttıkten sonra sahındekı gıbı harıl harıl fan sesı yok

teypten bahsedıyosun sahınde zaten yoktu adam gıbı dıreksıyon ayarından bahsedıyosun
    sahıne dıreksıyon koyduklarına sukur
    ayrıca bu sıteden ogrendım turkıyede 1.3 yokmus
    sahın 1.6 da noluyo kendını mustang zannedıp yakıo habıre

excel 2000 sahınle bıle karsılastırılacak arabadır bence

5. altayercan

altayercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim arabaların motöölerü 115 hp arkadaşlar,accent ls ye gelince ne kadar para o kadar köfte,şahine gelince o da kendi çapında sevilmeyi hakeden bi arabadır,bende olsa sanki nefretmi ederdim biraz para harcayıp sevecek hale getirirdim,onuda kullandık patron benziniylen fena bi araba deilhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif,odunda olsasahibi oldunmu seversin biraz

6. makulekci

makulekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar arabam 94 gls benim sorunumarabamın cekişi çok kötü yokuş yukarı giderken araba 1.vitesle gidiyorsa motor bağırırken 2. vitese gectiğim zaman duracak gibi oluyor çekmiyor geri 1e alıp bağıra bağıra gidiyorum yada ancak devirde kaplumbaga hızı ile gidiyor yada 2ile cıktığım bir yokuştamotor bağırırken3. vitese gectiğindeyine cok yavaslıyor yada düz yolda giderken 5.vitesle 90la falan giderken hız kesip yada fren yapıp 65-70 e falan düşmüşsem bide yolda cok hafif yokuş olsa bile 4 . vitese alsamda araba çekmiyo 3e falan almam gerekiyo arabamı seviyorum ama bu sorun beni gerçekten bıktırdı gittiğim ustalar motorda sorun yok balatalar iyi diyorlar motor yağ falan da yakmıyorama araba çekmiyor lpg de de aynı benzindede aynı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın artık canıma yetti

7. suleyman15

suleyman15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam senin sorunun bence karbüratörün yakıt havakarışımı ile ilgili bence. karbüratörünü bi gösterirsen iyi olur. bendede aynı problemler vardı karbüratörün rölantisi başta olmak üzere lpg ve hava ayarını kendim ayarladım şimdi çok iyi arabam yağ yakmasına rağmen. Geçen hafta aracımın motoruna motorsilk koydurdum biraz daha fark etti.

8. emre1789

emre1789 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    emre karagöz
    üstad benim eski ruhsatta 85 yazıyordu ancak trafikte 68 beygir çıktı araç cidden çok tuhaf birşey.. bende de 93 excel gls var

9. zaferxp

zaferxp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç traktör gibi yani dizel araçlar gibi ses yapıyorsa piston iticiler değişmeli, %40 hissedersin performans artışını.

Bu Sayfayı Paylaş