Merhaba, 2014 Accent Blue 1.6 crdi otomatik, 75000 bakım Ata Hyundai, Ankara bakım tamamlandı Randevu ile gittiğim serviste aracımı hemen bakım onarıma aldılar. Servisi çok beğendim. Personel çok güler yüzlü ve yardımsever. Her sorunuza cevap alabiliyor ve aklınıza gelmeyecek detay işleri dahi size bildiriyorlar. yaklaşık 3 saatte (kalabalık olmasına ragmen) aracımı iç-dış detay temizlikle teslim aldım. Arac temizliği ücretsiz. Hemen bekleme salonuna yönlendiriliyorsunuz, sınırsız çay kahve krausan kurabiye ve dev ekran tv ile digital ekranda aracınıza neler oluyor görebiliyorsunuz. Yine servis için burayı seçeceğim. Memnun kaldım. 75000 km bakım + kontrol çerçevesinde değişen ve yapılan işler; Enjektör ve motor temizliği (katran oluşumu vs) Polen filtresi değişimi Akü değişimi (Mutlu akü 12V 70Amper) Hava filtresi değişimi Motor yağı değişimi (Shell 5W 30 , 5.30 lt) Cam suyu -kışlık- Yağ filtresi temizliği Park ampülü -Osram- Fren Balata temizlikleri Akü yü ben değiştirmek istedim amperi yüksek olandan tercih ettim fiyatı 258 TL tl. Diğer tüm işlemler için kdv dahil ödediğim fiyat 642 TL
Ata iyi servistir. Hem kaporta, hem de mekanik hizmetinden ben de memnunum. 60.000 bakımında motor içi katran temizliğini ben de yaptırmıştım. Gerçi o zaman ömer bey vardı. Foruma özel indirimler yapmıştı. Bakım paketine artı olarak birkaç ek işlem daha var. Fiyat normal. İyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun bakımınız. Fiyat yüksek servis fiyatı aslında şöyle yapılana bakarsak akü hariç bir şey yok ortada. Tabi siz mutluysanız sorun yok zira bu işi özel serviste yarı fiyata yapardınız.