Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

75,000 BAKIMI

'Getz Forum - Club' forumunda ahmet2541 tarafından 19 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. ahmet2541

ahmet2541 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    AHMET TÜRK
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    daha önce arabanın yağ değişimini serviste yapmadığım için garantiden çıktı.bende arasıra servise uğrar genede bakım yaptırırım.ama en son serviste yaptırdığım bakım + yağ değişiminden hiç memnun değilim.servisin koyduğu yağ çamur gibi oldu.daha değişeli 7000 km oldu yaklaşık 2,5 ay ama bugün gene değiştirecem özel serviste kendi ustamda.açıkcası servisteki yağ kalitesi sıfır....

2. trklli

trklli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar kocaeli fertan' ı tavsiye ederim. ben istanbulda oturmama rağmen aracımı fertandan başka yere götürmüyorum. hem ustalara güveniyorum hemde adamların dükkanı güzel aracını görebiliyorsun. başka yerde seni oturtuyorlar bi yere arabayı alıp gidiyorlar bekle dur işin yoksa. bunun yanı sıra basit bir örnek daha vereyim maltepe hunkoda 90000 bakımı 570 tl ikin fertanda 340 tl. fertan arkadaşlar fertan....

3. araknafobiaaa

araknafobiaaa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Periyodik bakım fiyatları arasında Yetkili servis bazında bu kadar fark olmaz arkadaşım. 230 TL lik farktan bahsediyoruz.. 20-30 bilemedin 50 TL farkeder ama dediğin kadar fiyat farkı varsa iki servisten de değişecek olan parçaların fiyatlarını + İşçilik Kdv fiyatlarını ayrıntılı olarak iste. Mutlaka parçalarda farklılık vardır...

Bu Sayfayı Paylaş