Merhaba. Forumu bayağıdır takip ediyorum ama yeni üye oldum. 57 bin ₺ ye kadar manuel i30 styl veya emsali dizel araç arıyorum. Ağır hasar veya pert kaydı olmayan trameri 10 binden az, boya takıntım yok komple boya hariç. Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler şimdiden.
Hocam yaklaşık 2 ay i30 (2013 model) araştırdım fiyatlar aşırı yüksekti. Sonunda i20 almaya karar verdim ve lansman rengi otomatik benzinli i20 aldım çok yakıyor doğru ama diğer özellikleri iç ferahlığı ( boyum 1,85) kullanış keyfi vs çok hoşuma gidiyor araba kullanmayı sevmezdim ki şuan arabadan inmek istemiyorum sizde 2015 dizel i20 bakabilirsiniz ..
O bütçelerle bazen bende araç bakıyorum hani 50 bin benim için büyük bir para gibi geliyor araç piyasasına bakıyorum biraz donanimli az biraz iyi bişey olsun diyince o paralara çokta seçenek olmadığını görüyorum sonra içimden basiyorum kalmayı. Ne günlere kaldık dünya kadar paraya anca Linea sembol bulunuyor. Yine sonata bakicam bu gidişle çünkü o paraya o donanımda başka araç çarpmıyor gözüme. Öyle bir zamandayizki araba almakta satmakta zor. Bu aralar düşünmeye başladım acaba elimdeki eski arabayı boyatip bakım yaptırıp binmeye devam etsemmi acaba diye düşünmeye başladım. Zor bir zaman içindesiniz Allah kolaylık versin ne diyeyim
Herkesin tercihi farklıdır bütçe olsa elite alırdım ama yoktu jump da çok boştu style aldım. Cam tavanı hiç sağlıklı bulmuyorum o yüzden cam tavansız aldım. Bana göre de an güzel renk lansman rengi 5 kuruş fazla olsun lansman rengi olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-firsat-araci-490357028/detay/ Arkadaşlar araçta tavan ve kaputta dolu izleri var 1500 tl ye düzelir diyorlar. Bu araç bu fiyata ne dersiniz. Alınırmı. Yarın bakmaya gideceğim. Trameri 1600 tl.
Hayırlısı olsun hocam hyundai yetkili servise baktır servis kayıtlarn da herşeyi söylüyorlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolu izi resimlerini ustaya attım 2 bin ₺ hallolur dedi. Fiyattan onu da kırabilirsem yarı yarıya iyi olur ama km çok dediğinize takıldım. İ30 için bu km’nin çok olmadığını düşünüyorum. 270 bin km olan i30 lar var deniliyor ama kendim görmedim tabi.
Hocam dediğim gibi herkesin kendi tercihi bir araba alırken 2-3 yıl kullanıp rahat satabilmeyi düşünüyorum o yüzden en fazla 80000 lik araç bakarım ki dizellerin bakımı daha masraflı ve ağır hem kaydı da var.. aracı ucuza alırsınız ama elden çıkarabilir misiniz? yinede bakın ve iyi inceleyin ve mutlaka yetkili servisi götürün bakımları vs herşeyi çıkıyor Bilgi veriyorlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
310 bin de dizel 13 model otomatik i30 var bakım harici bişey yapılmamış ist başakşehirden hergün kocaeli fabrikaya gidip gelmiş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi