Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

5 yıl bedeva bakım servis....

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda enginis58 tarafından 18 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    levent bey ilgilenmezse bende ferit bey diyicem.yada seçil hanım.levent bey isim versin görüşün.olmadı bende arıyayım.bakalım kimin torpili çokmuş.

2. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler Hafiz Bey, aklımda olsun. Bakalım fiyatları arasında ne fark edicek...

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Volkan bey servste sayid bey var ismimi verin gerekeni yapar

4. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende levent beyin tavsiyesiyle hunkoya götürdüm aracı yıllardır farklı firmalarda farklı marka araçlarımızı servise götürdüm fakat buradaki ilgi ve alakayı başka serviste görmedim ilgi alaka bana değil aracıma gösterildi. sabah bıraktım akşam aldım aracı ama nerdeyse her adımda bilgi verildi ve onay istendi servis bedeli ise liste fiyatından indirimle faturalandırıldı. uçarda %10 indirim yapıyor olabilirler orasıda mutlaka iyi firmadır fakat burada indirim daha fazla oldu diye düşünüyorum. ekstradan kırmayıp yaptıkları işleri başka serviste yaptırmaya kalksam rahat 100 lira isterlerdi

5. Misafir

Misafir Guest

Parasıyla bile doğru düzgün servis veremeyen Hyundai nin ücretsiz servislerini düşünemiyorum.Düşünmek istemiyorum.

6. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hyundai TUNA ile ilgili onemli bir tecrubem oldu. Asagida aktarmaya calisacagim:

Yaklasik bir ay kadar once esimin kullandigi aracimiza arkadan baska bir aracin carpmasi sonucu, kaza bolgesine yakin olmasi ve diger araci kullananlarin da onerisiylehasarli aracimiz tutanak tutularak TUNA'ya birakildi. Tramer sonucu karsi tarafin 100% kusurlu bulundugu hasarin onarimi iki hafta surdu. Bu surecte bana fabrikadan orijinal parca siparis edildigi ve bunlarin kullanildigi bilgisi verildi. HAFIZ'in yazdiklarini okuyunca durum umarim boyle olmustur diye icimden gecirdim.

Ancak araci teslim aldigimda hicbir kontrolun yapilmadan bana teslim edildigini uzulerek teshis ettim. Arka silecek cami, fiskiyesi, bagaj aydinlatmasicalismiyordu, arka kapi gergisi dusmustu, cesitli baglantilar yapilmamisti.Degerli vaktimden feragat ederek ikisefer gidip bunlari yaptirmak durumunda kaldim. Ustelik arka bagaj kapagi, paneli,stop lambalari, tamponu degisen aracinher nedense bagaj toz lastigi (fitili) degistirilmemisti. Bakalim yagmurda iceri su alacak mi? Isin en ilginc yani; arka bagaj kapatildiginda kaportayla olan her iki yandan derzleresit degildi, yani sozun kisasi arka camurluklarda islem yapmalarina ragmen dengeleyememislerdi ve aracin arkadan darbeli oldugu belli oluyordu. Maalesef bunun icin zaman yaratip tekrar gidecegim ve eksik olan bir cikartmanin da gelmesini bekliyorum.

Simdi sormak istiyorum; araci bana teslim eden arac teslim gorevlisi ne ise yariyordu? Aracin yapilan islemler sonucu son kontrolu nasil yapildi?

VOLKAN'in da yazdigi gibi ben de HyundaiClubTR'ye uye oldugumu ifade ettim ama maalesef bir ayricalik goremedim. Bunun dikkate alinmasini isterdim cunku bu sitede hepimiz iyi niyetle bildiklerimizi paylasiyor ve farkindalik yaratiyoruz.

Son bir not: TUNA'da hasarla ilgilenen Can bey ve servis kismindan yetkisini bilmedigim Okan bey iyi niyetle ilgilendiler ama zannediyorum onlari da asan durumlar var.

Düzenleyen : zuniga

7. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim seni çok iyi anlıyorum.ben bir fren ses yapıyor diye 6 defa gittim olmadı.çsen bidefada nasıl yaptıracaksın.arka tekerlekten ses geliyor diyorum yok abi o ön sağ diyor.ön sağ amartisörü değiştirdi.bidaha tur attık yine ses var.arka sağ burç diyor.onuda değiştirdi.hala ses var.salak ustam sağ arka lastikte ses var diyorum.onun amartisörünü değiştirdik düzeldi ses gitti.yani bukadar cahil bir servis hayatımda görmedim.
    can bey diyorsunuz.can bey cebinde telefonu çalıpta kimin telefonu çalıyor diyen bir adam.bilmem anlatabildimmi?
    okan isterse senin tüm arabayı tekrar yenilettirir.çünkü hasar daki enyetkili odur..
    bende uğraştım uğraştım baktım adam gibi adam bulamıyorum.gittim assan a.benimle servis müdürünü gönderdiler.başka serviste tüm orjinal olmayan parçalarımı + larıyla değiştirdim.
    yani sen sanmaki ordan araban düzgün çıkacak.50 defa git gel boş.benim arabanın baskı balatasını yaparken fren hidroliği doldurmayı unutmuşlar.bababa..salak.senin işin ne ozaman.yine kızdım sabah sabah

8. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hafiz kardes, ikimize de gecmis olsun o zaman.Hakkini koruma konusunda ornek bir davranis sergilemissin, seni takdir ediyorum, herkes boyle yapamiyor. Ulkemizdeki hak arama hususundaki zayiflik istismar ediliyor, kimse isini duzgun yapmiyor; nasil olsa odenecek bir bedel yok...

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Siz sorun yaşadığınızda bana haber verin arkadaşlar.Gerekeni hallederiz.Umarım bir işiniz düşmez bu arada tabiki :)
    Düzenleyen : Levent

Bu Sayfayı Paylaş