Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

45 (max46,5)bin Liraya Otomatik Tavsiye

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda 0.FARUK tarafından 29 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    E39 tabiki... :)

maycicek bunu beğendi.
  2. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Blue maalesef düşünmüyorum 2015 model 20 binde crdi dct kullandım çok çok güzel gidiyor vites güzel fakat araba hiç güven vermedi.Freni dozajlaması çok kötüydü buda araca hakim olamıyormusum hissi veriyordu.Direksiyon da aynı şekilde güven vermedi bana.Kullandığım arac akrabamızın istesek verecek ,parasını vadeyle vs öderiz sıkıntı yok ama aracı beğenmedim maalesef.İlginiz için teşekkürler

HONOR 7 İLE GÖNDERDİM BİLDİĞİNİZ[/QUOTE]
    İyi temennileriniz için teşekkür ederim, performans konusunda dizel erayı aramanız üzücü,bahsi geçen ceratolar dizel gelmedi diye biliyorum.Parça yönünde sıkıntı yaşanacağını ben de sanmıyorum.Tekrardan teşekkür ederim. cerato kasası nı çok beğendim bir araç sizinde söyledikleriniz ile kafamda güzel bir yere oturdu.Şu anlık başka kafama takılın yok gerekirse sonradan rahatsız ederim.
    merhabalar, dayanıklılık ve lpg konularında hem fikiriz benzinli bütçeme uygun bulunuyor dizeli de zorlanırsa alınabilir ancak era da olduğu gibi piyasası diğer araçlara göre daha da şişkin gibi geldi.Benzinlisi ne 3 -4 daha katınca kabul edilebilir kriterlerde (boya km) elantra karşıma çıkıyor :) Size de teşekkür ederim i30 da çok beğendiğim bir araç söyledükleriniz aklımda tutacağım iyi günler.
    Selamlar,söylediniz gibi mode ve mode pluslar çıkıyor karşıma biraz daha kasarsam ki daha fazla para vermemek istememe rağmen grantisi devam eden modeller dahi karşıma çıkmakta.Mode ve mode plusın donanım tablosunu bulamadım bu arada :) Prime plus ta dediğinz gibi boya yüksek km olunca geliyor fakat donanım gibi bir kaygım olmadığından mode lar daha mantıklı benim için.Açıkcası tam olarak ne fark var bilmiyorum ,Jantlar klima geri görüş vs gözle görülürler hava yastığı
    gibi ilk bakışda görülmeycek fakat önemli donanım farklarını bilemiyorum.
    Üstad iyi güzel hoş olurda fazla maceralı olmazmı sizce?
    Merhabalar 2006 kasa bariz daha güzel duruyor.2004 nasıl anlatılır bilmiyorum daha klasi denilebilir memur arabası desek umarım hata yapmış olmayız.2006 ise daha modern, Audi a 4 2006 ile yan yana gördüğümde kesinlikle daha heybetli ve albenili duruyordu çok şaşırmıştım ,tabi sadece dıştan görünüş sürüş dinamikleri olsun güvenlik olsun hiç bir fikrim yok.bu arada şu ilan güzel geldi bana :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-sirket-makam-araci-315963190/detay
    Ailenize sağlı ve huzur dilerim
    merhabalar, gönlümde yatan araçlardan biri de golf 6 ancak mevcut paraya göre kafama yatan araç göremedim Ancak kesinlikle radarımda her ne kadar lpg işi biraz bana alengirli gelse de alırım:)

Son düzenleme: 1 Temmuz 2016
    bekobey bunu beğendi.
  3. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Kia nın bir daha iyi olduğuna bende katılıyorum aynı durum skoda da var bence.80 85 bin gibi param olsa araba hakkında 2 şey düşünürm.Dizel ceed mi t gdi ceed mi.Dizel dersem bir daha sorarım sw mi hb mi?:))Rio yu bende seviyorum eski kasasını eraya alternatif olarak bakıyordum geçen sene era dan çok iyi olmayabilir belki ama getzden iyi bence.Rio hb çoook düşük km li ler var 45 e cvarına bırakırlar diye tahmin ediyorum ancak çoğu çelik motor filodan çıkmadır diye düşünüyorum hb alcak olsam ikinciyeni.com dan kovalardım.Sedan da ise internette pek ilan yok bide 45 lira verene kadar aynı i 30 da olduğu gibi elantra alırım denklemi kuruyorum.45 elantra alana kadar dizel megane 3 alırım vs vs diye uzar gider aslında pek mantıklı düşünmüyor olabilirim

4. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Merhaba, Vw de dsg ye çok saydırıyorlar özellik donanımhaber forum da ağzı yananda gerçekten az değil.Ancak bi akrabamız vw ci diye tabir edilen kesimden.polodan tiguana kadar çoğu arabasını sıfır/2. el aldı kullandı sattı problem yaşamadı , hatta çeyrek altın der vw ne.Bravo nedense farklı bir araç aynı cruze gibi bazıları boşver geç 3 kuruş etmez diyo bazıları mükemmel araba diyor orta yollusuna pek rastlamadım.Kullanmadan da hala üretilmemesine dayanıp boşver diyen de çok var.
    Hyundai nın çift kavrama macerası yeni başladı ben kullandım crdi dct çok başarılı oldum biraz daha çalışılır ise mükemmel diye tabir edebilirim.Tam otomatikte zaten asya araçları efsane denilebilir.
    Son olarak eklediğiniz resimi göremiyorum,iyi günler dilerim

5. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Kesinlikle haklısınız,aracını satan da çoğu şişirmiş iyice. Aynı şekilde biz de bayramdan sonra çıkracağız satılığa ancak elden satılır gibime geliyor.bu arada 3 veya 4 sene evvel 23 bine dizel era bakıyordum şimdi binilecek benzinli 30 bin :mad: O na göre de fazla kazanıyor muyuz bilmem.

6. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Saygılar, accorda düzgün binen vardır da ben hiç rastlamadım.İlla ki düzgün kullanan vardır ancak oda denk gelir mi bilemem.Accord da 528 gibi maceralı olur diye düşünüyorum.Sağolunuz iyi günler

ysuatsenyurt bunu beğendi.
  7. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Ben anlamadım bu nasıl iş geçen sene bu zamanlar 25 bine bakıyorduk maksimum aldık merivayı.3 -4 ay önce 30/35 gibi bakalım dedik bulamadık kafaya yatan şimdi 45 yaptım anca akıllı uslu araçlar çıkmaya başladı.İlginç olan 25 e bakarken 30/35 likler alınır geliyor bütçeyi artıyorsun 35 likler olmuş sana 40.

Köksal bunu beğendi.
  8. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    GEnçlerin düşündüğü ilk araçlarda ilk 3 e oynar fd6 civic.45 bine ancak akıllı uslu alınabiliyor.Arada eski kasaya da 45 isteyen olmuş :)))BEn bakmadım hiç desem yalan olmaz nedense sıcak gelmedi bana.Arkadaşınıza kolaylıklar diliyorum .iyi günler

9. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Konu açıp kaçar gider gibi olmuş kusura bakmayın.Toplu yanıtlamaya çalıştım yarısını becerdim gibi görünüyor.

10. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    H kasa Hatchback astra 1.3 dizel eğer performans beklentiniz yoksa işinizi rahat rahat görür bence

11. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Opel araç en yeni kasalar olmadıktan sonra tercih etmem şu an ki aracım da Opel ile ilgili fikirlerim değişmedi BENİM İÇİN ortanın altında kaliteye sahip 40 küsür liraları vermem-veremem.Easytronik istemediğimi belirtmiştim dikkatinizden kaçmış sanırsam.Ayrıca performans beklentimiz yok da 0 100 15,2 çok vasat, :)Astrayı düşünecek olsam şu anki aracımın (1.6 100hp meriva) moturunun güncellenmiş hali olan 1.6 115 hp i tercih ederdim.Lpg ile şu an 9 10,5 arası geziyorum.Sizi de ilginiz için teşekkür ediyorum.

12. cenker_baba

cenker_baba Guest

her araca bir bahane buldunuz insanlar işi gücü bıraktı sizin için yazdı.
    siz hyundaiye sıcak bakmadığınızı yazdınız.
    peki bu forumdan beklentiniz nedir. size araç danışmanlığı yapılması mı anlayamadım ben.

Sabahattin bunu beğendi.
  13. 0.FARUK

0.FARUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Opel
    Sizinle frekanslarimiz pek uymamış. Öncelikle araç danışmanlığından kasıt fikir alışverişi ise evet beklentim bu hatta o sebebten ötürü forumda otomobil danışmak isteyenler için otomobil danışma başlığı açılmış diye tahmin ediyorum. Diğer bir husus da hyundai a sıcak bakmiyorum şeklinde bir ifadede bulunmak istememiştim, nereden bu cikarimda bulunduğunuzu merak ettim anlaşılan yanlış manaya çıkacak bir cümle kurmuşum eğer soylerseniz düzeltmeye çalışayım. Her araca bahane derken burasi beni düşündürdü. Söylenen her araca evet evet olur demek mi gerekiyor du yoksa fikirleri paylaşmak mi?okuduklarima karşı görüş bildirsem de soylenenleri kafama yazdim. Elantranin bana cok mantikli gelirken tavsiye edilmesi ve özellikle cerato hakkındaki söylenen çok çok faydalı oldu. Teşekkürlerimi ve benimde olumlu fikirlerimi ilettim Az masraflı araç isterken 2003 bmw ye iyi fikir mi demem lazımdı? Düzgün yari otomatik olabilir ama easytornik mevcut kullandığım memnun degilim tercih etmem derken önerilen astraya mi iyi fikir demem lazimdi? Yanlış anlaşılmasın abilerim adam yerine koymuş fikirlerini paylaşmışlar sagolunsunlar. Ortak payda da buluşmak ümidiyle, hayirli kandiller

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: 2 Temmuz 2016
  14. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Hocam merhabalar,Hayırlı Kandiller ..Masrafsız ve uygun yakıt demişsiniz.Uygun öneriler yapmaya çalışacağım.Öncelikle iyi bir alman araç alırsanız gayet hoş ve sorunsuz binersiniz.Her alman çok masraflı da denemez sonuçta ama parasını hak etmeyen alman araçlar da baya var.Ve sırf alman diye tercih edenler de var maalesef.Ben şahsen kore araçlara hayranım accent blue,elentra tavsiye ettim çok tavsiye de ederim.Ama alman araçlar da tavsiye edeceğim.Çünkü az önce de söylediğim gibi az kmli ve sorunsuz bir alman sizi yolda bırakmayacaktır.
    1.Bmw 1 Serisi : Yakıtı kesinlikle lpg ile çok çok uygundur.Dizel isterseniz o zaten uygundur.Premium bir araçtır.Arkadan çekişli olması sebebiyle spor da kullanılır.Eş de kullanabilir.Geniş bir araç değildir.Arkada yolculuk çok zevkli değildir.Artısıyla eksisiyle durum budur.Bmw parçası pahalıdır premium araç malum.Fakat verdiğiniz bütçeye sorunsuz binebileceğiniz bir bmw 1 serisi bulabilirsiniz.
    2.Passat 2006-2008 Kasa : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...omfortline-asiri-temiz-passat-310189039/detay şurada da görebileceğiniz üzere temizini alabilirsiniz.Lpg takılırsa sizi üzmez.Ama az da yakmaz kullanan arkadaşlardan duyduğuma göre.Malum almandır.Prestijlidir ancak bakımda veyahut Allah korusun kaza bela durumunda üzebilir.
    3.Aynı model jetta : Passat'a göre ve bence aynı fiyattaki araçlara göre premium his yok.Şahsi fikrim çok hoşuma gitmiyor.Ama sevebilirseniz baya baya gördüğümüz araçlardan.
    4.Corolla : Yakıtı lpg ile çok ekonomik. Çok kaliteli araçlar bence. Efsane kasasını kullanmıştım baya bi ömürlük derler genelde. Tavsiye edilir.Efsane araçlardır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-89-binde-temiz-full-corolla-316172951/detay
    5.Leon : Çok sevdiğim araçtır. 1.6 tdi ile ekonomiktir.Parçası için vw gurup sonuçta malum.Ancak kaliteli bir araç. Göz zevkine de hitap ediyor.4https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-efeler%2Cden-2011-dizel-otomatik-leon-299547705/detay Bu tamamen şahsi zevk tavsiyem. :D
    6.Accent Blue-Elantra : Her yönüyle ekonomik bir hyundai aracı.Anlatmaya gerek yok.Forumda girin bakın derim :)

Suv bakıyorsanız ;
    1.Hyundai Santa Fe 2.7 V6 tüplü : Bakımlı temiz bir santa fe şehir içi km'de 35 kuruş yakar,şehir dışında ekonomiktir.Parçası diğer hyundailerden daha pahalıdır.Ancak hala güncel ve konforlu bir araçtır.

Ticari,Ailecek binilmelik geniş araç

2.Fiat Doblo Kombi 1.6 Multijet : 190 ile geçen yaz kullandığım araçtır.İyi binilir. Yakıtı 6.viteste çok çok düşüyor.Temiz bir multijet fiat ın gururudur.Alınabilir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ultijet-premio-black-otomatik-310581934/detay

Son düzenleme: 2 Temmuz 2016
    0.FARUK ve mektuplar bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş