Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

444 bor power

'Accent Forum - Club' forumunda LEVENT80TR tarafından 21 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Yeni konu açmayayım dedim.Dün 60.000 bakımına girdim.Şanzuman yağı ile motor yağı değiştirilirken internetten aldığım Bor Power ı da eklettirdim..Daha sonra Çorlu'dan Edirne'ye doğru yola çıktım.Yol bilgisayarı 3.5 ortalama ile başladı daha sonra ise 5.9 ortalama ile Edirne'ye geldim..Bunda Bor Power ın etkisi olduğunu düşünüyorum daha önce bu rakamlara hiç ulaşamamıştım.Özellikle şanzuman katkısının çok faydasını gördüm 1.vitese attığımda '' bu kadar kolay geçmez '' deyip bikere daha 1. vitese attım yine aynı çok yumuşak geçişler.Tavsiye ederim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende en kısa zamanda şanzıman yağına bu eklemeyi yaptıracağım. Sonuçlaarını buraya yazarım.

3. canca

canca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    2 ay önce yağ değişimi sırasında borpower'ı kullandım.motor sesi inanılmaz azaldı.çekiş gücü de bir o kadar arttı.ve bence en önemlisi şehirlerarası yolda 1 depo benzinle 798 km yaptım. max hız 120 ile.şiddetle tavsiye ederim.

4. ardahanak

ardahanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bor power ve benzeri ürünlerin hiçbir faydası yok.sadece psikolojik neden arabanın yağını değiştirdiğiniz zaman kullanın deniliyor veya tavsiye ediliyor.çünkü motor yağının yenilediğiniz zaman elbette motor sesi azalacaktır.incelen ve ömrü biten yağ şıkırtılı ve dolayısıyla sesli çalışır.

5. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    kullandık ve memnun kaldık 10 000 km de kararan yağ bor power varken aynı rengini korumuştur

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bor madeni tek başına bi işe yaramıyor aslında, ancak işlenip çeşitli maddelerle karıştırılınca bunların etkisini, dayanıklılığını artırıyor
    mootor yağının dışında çimento, cam, seramik gibi birçok maddenin içerisine konularak faydalı sonuçlar alınıyor, en önemliside hidroojenli araçlarda hidrojen pillerinde bor kullanılıyormuş
    yinede tek başına bor madeni bi işe yaramaz, işlenip farklı sektörlerde denenmesi lazım
    kendim fen ve teknoloji öğretmeni olduğumdan az çok bilgim var, paylaşayım dedim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    180 binlik taksi araca koyduk abi araçta bi sersemleme vardı adam kulaktan duymuş koymuş ben koyma etkisini göremezsin dedim

ama sonuca gelince yag rengi aynı seviyede
    sersemleme gitti
    rahat çalışır durumda oldu araç

8. onderbaba

onderbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba,
    ben bu konuya biraz daha şüpheci yaklaşıyorum, bugün mağazaların otomobil ile ilgili reyonlarına gidince yüzlerce ürün görüyoruz radyatör katkısı, yağ katkısı... vs aklım karışıyor gerçekten ve etiketlerinde reklam o kadar güzel yapılıyor ki , aklım karışıyor. sağlam aracıma sanki şişedeki ürün olmayınca, arızalı gözüyle bakmaya başlıyorum.
    Etiketlerin hemen hemen hepsinde mikroparçacıkların aşınan yüzeyleri doldurup ,hareketli parçalar için düz bir yüzey oluşturduğu söyleniyor.
    ben sızdırmazlık ürünleri üreten bir fabrikada çalışıyorum. Asit veya Kirli su pompalarındaki en önemli sorun içerisinde katı partikül olup olmadığıdır, bu katı partiküller ne kadarküçük olursa aşınma o kadar fazla oluyor.
    Yani bana göre yağın içerisinde en son olmasını istediğim şey katı partiküllerdir.Hiç mantıklı gelmiyor.

Saygılarımla

9. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar borpower kullandım bu ikinci kullanışım gerçekten çok memnunum zamanında 444 veya diğer ürünleride kullanmıştım bukadar faydasını görmemiştim borpower üreten türk mühendislerini kutlarım

10. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    e tabiki rakip firmalar ithal ürünlerini savunacaklar türkler sonuçta iyi bişey yapamaz mantığı var herkeste ama borpowerda bu tabular yıkıldı gerçekten çok iyi bir ürün çıkıpta rakip firmaları arayıp yanlış yalan bilgiler almaya gerek yok ama gerçekten ben faydasını çok gördüm

11. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bor Power konusunda Acarbey in yazılarını okumanızı isterdim.

Bor power ile diğer katkılar arasında en önemli fark Diğerleri teflon içeririken Bor power teflon içermiyormuş. Yani sıvayıcı dolgu yapıcılık yerine,
    nano tek ile üretilen ürün, bilya parçacıkarı şeklin iki metal arasında katman oluşturarak sürtünme katsayısını azaltmaktaymış.

Bu sayede
    *hararet, yakıt düşük,
    *güç performans iyi,
    *yağın viskoztesi bozulmadan daha uzun süre kaydırma ve koruma özelliği devam etmekteymiş.

herkez bir şeylersöylüyor , yağ üreticisi katkı konmasını istemez, satışı düşecektir.

Bor power üreticisi " doğru ve zamannda kullanımda kesinlikle diğer ürünler gibi motora zarar vermediğini onaylamaktalar."

İşin garip tarafı ürün piyasada pernir ekmek gibi satılıyor arandığında da bulunamıyor.

Bu durumda;
    "İsteyen kullanır isteyen kullanmaz" demekten başka cevap çıkmıyor !!

Düzenleyen : Ogun

Bu Sayfayı Paylaş