Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

444 bor power

'Accent Forum - Club' forumunda LEVENT80TR tarafından 21 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet Arkadaşlar Bügün Shell Ve Mobil 1 Yağ Firmalarını Aradım Onlarda Castrol Müsteri Hizmetleri Gibi Borpower Onaylamıyorlar bilginize

2. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Keşke aradığınızda kendi istasyonlarında neden yağ ve yakıt katkısı satmalarına izin verdiklerinide bir açıklama isteseydiniz,kendi sattıkları iyi diğerleri tukaka...Ben bakımda bir tane bor power koymayı düşünüyorum,motor sesi veaşınmalarda bayağı farkediyormuş,Bayraktar Servise sordum bizde kendi arabalarımızda kullanıyoruz dediler.

3. Misafir

Misafir Guest

Üstad ben bu konuya daha değişik bir yönden bakıyorum, bu konudaki komple teorim şöyle, eğer yağlama ile ilgili herhangi bir problemle karşılaşılırsa "bak biz söyledik ama dinlemediniz işte böyle oldu" şeklinde savunma yapabilmek...

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yaniii,
    adam neden sorumluluk alsın ki, kendisine faydası mı var,
    bu ürünlerin faydası var mı yok mu ilerde anlaşılır,
    kullananlar var, araştıranlar var, ilerde yağların içinde satandart bile olabilir, en iyisi bekleyip görmek, aracı yeni olanların acele etmesine gerek yok zaten https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : concept

5. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    karşı firmaların bu tür ürünleri onaylayacaklarını hiç sanmıyorum..

örneğin borpowerin 60.000 lik katkı maddesi var şimdi nooldu
    60.000e kadar 4-5 kere yağı değişecek aracın yağ1 1 kere değişti bu olay yağ firmalaraının hiç tehoşuna gidecek bir durum değil...

kaldıki borpower ürünü birçok yerden sertifika almış bir ürün... nette görmek mümkün...

6. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    60000 km Demek Yağın Ömrünü Uzatmıyor Arkadaşım Yani 60.000 km Etkisini Sürdürür Anlamına Gelir 60bin Km sonra Tekrar bor Koyun Diyor :))))

7. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu katkı maddesini kullandığımdan bu yana 200 km civarı yol yaptım.benim hissettiğim farklar arabanın sesinin azalması yönünde.araba biraz daha tok çalışıyor sanki.şöyle anlatayım mesela3 viteste yükleniyorum gaza eskiden limitleri aşınca bir uğultu gelirdi motordan ama şimdi o ses yok sanki 2000 motor bir arabanın devirlenmesi gibi kasmadan devirleniyor ses azaldı yani.bu arada arba 38500 km de.

8. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar unutmadan arabanın çekişinde bir fark görmedim gibi adece biraz daha atak ama yağ deyişiminden sonra normal olduğunu düşünüyorum ama sessizlik konusunda baya bir fark etti.arabanın 300 400 km sonra fark edeceğim deyişiklikleri olduğunu dsöylemişlerdi.bakalım bilgi vermeye devam edicem.

9. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar,BOR POWER bir yağ katkı maddesi değildir,hareketli parçalar arasındadolgu doldurma ve kızaklama yaparak birim güçte yağlamanın daha'da sağlıklı olmasını sağlar. 444= yağ katkısı, Bor power=iki metal arasındaki bilyalar.

10. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aldığımda 444 bor power yazıyordu kazıkmı yedik yani?çakma ürün olabilirmi? baktım internette sayfaları falan var.

11. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

12. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    444 bir markadır duble up la aynı kalitededir ve şişesi 10.tl dir geçengün bende dubleup koydum bor powerini bilmiyorum ama motor katkısı geçiyor onu kullanıyorum ben bor power yeni çıkmıştır sonuç olarak iyi bir ürün zararını görmezsin

13. lp005

lp005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende bor power koydum motor sesını azaltıgını hıssetım

14. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merhaba aracın dün yağını değiştirdim castrol 10w40 magnatec ve borpower değilde motorsilk koydum ilerleyen günlerde yorumunu yapacağım bu 150000 km etkili

15. Misafir

Misafir Guest

Hadi bakalım bekliyoruz, bu yorumlar çok işimize yarıyor...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

16. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    daha önce motorsilki kullandım fark görmedim.şimdi borpower aldım haziranda yağ değişiminde koyacağım

17. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakıt azalır dediler vs.vs.vs. bence hepsi yalan eskiden 90-100 km arası hızda 1 lt ile 12.9 km gidebiliyordum şimdi 11 km zor gidiyorum bu ne iştir anlamadım.sadece motor sesi azalıyor.başkada bir artısı yok şuan için.

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ben motorsilk konusunda sizinle aynı fikirdeyim.kardeşim meganea borpower koydu oda aynı şeyi söylüyor

19. kimimben58

kimimben58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hüseyin BEKSOY
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bende katılıyorum borpower koymak için ustama sordum gerekyok dedi aracım 125.ooo km. de.

20. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar yaklasık 2 ay once bor pawer yag degısmınde motoruma koydurdum ılk basta tereddutlerım vardı ama bende coskun abı gıbı kulaktan duyma sozlerle aracıma gıdıp bor power koydurmadım once arastırdım kımler nerelerde hangı araclarda kullanmıs nasıl faydalar gormus. neyse sonucta ılk koydurdugunuzda hemen kontagı acıp beklenenlerı vermıyor arastırmama gore 8 saatlık bır motorun calısma suresı gereklı yanı aracınızla 8 saatı dolduracaksınız bende aynen buna sahıt oldum gun gectıkce aracımın ıvmelenmesınde artıslar hıssettım aynı zamanda kesınlıkle motor sesınde azalma torkta guc hıssını mutlaka gozlemledım anladımkı faydalı bır urun bor zaten tartısılmaz bır maden orası kesın helekı bole nano teknolojıyle uretıldıyse

Bu Sayfayı Paylaş