başlıkta belirttiğim şekilde inanması güç ama 2006 model 38 bin km'de 2.4 sonata buldum. salı günü bakmaya gideceğiz. bu tür araçları alırken hangi noktalara daha dikkatli bakmak lazım? yorumlarınız benim için önemli
karoserinde sorun yoksa mekanik olarak bir sorun olacağını sanmam. yaşı itibariyle su hortumlarını değişmek lazım, haricinde hiç bir işleme gerek yok.
haftaya erteledik abi, arkadaş işten izin alamamış. araç dıştan 38 bin km gibi durmuyor, özellikle farlar hiç değişmediğinden eskimiş. içi diri duruyordu. birkaç yere de teyit ettirdim aracın kilometresinde herhangi bir oynanma yok ama gidince net olarak göreceğiz
Hayırlı olsun, o yaşlarda o km maşallah. Kuşku düşürmek istemem ama siz yine de iyice bir baktırın artık beyinden de km silinebildiği için hiçbir ekspertiz firması km garantisi veremiyor.
Geçen hafta 2020 tucson buldum 5 bin km de araba satılmayınca kaçırdım evin ikinci arabasıymış elektirikli araç kullanıyorlarmış çıkıyor nadir de olsa böyle araçlar içinden dışından belli eder
Gözlemlerime göre genelde ilk veya ikinci sahibindeyse falan o kilometreler normal oluyor, işine yarar mı orasını bilemem. Bi akrabamda accent var mesela ilk sahibi 2005 model benzinli 70 binde km orijinal ama satmıyor.) Siz aracı ilandan falan mı buldunuz? Yoksa çevreden mi? Bu tarz araçlar genelde yakın çevreden düşer hızlı alınır bu da bir detay.
aracı ilandan buldum. sahibi yeni rahmetli olmuş ve ilk sahibi. çarşıya pazara gitmek için almış amcamız arabayı o yüzden düşük kalmış kilometresi.
Hocam hayırlı olsun , genelinde araba piyasasında satış için değişik hikayeler anlatılır ve bunun çoğu kurgudur. Aracınızı iyi bir expere göstermenizi tavsiye ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi