Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

350.000 km LPGli Accent Blue

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda UberJager tarafından 18 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Mercedesin 70 li, 80 li, 90 lı ve günümüzdeki tüm modellerinin kalitesi tartışılmaz.. Mercedes bu hasarı alıyorsa kim bilir kaç km hızda ve hangi şartlarda darbe aldığını düşünmek lazım.. Nitekim başka bir aracın aynı kazaya karışması böyle sonuçlanırdı heralde

2. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Babam 2000 yılında sıfır adlıgı 1.6 slx ie sıfır tipodan illallah ettigi için sattı sanırım 36 bindeydi lpg de kulanılmamıştı.Sürekli tabla döken ön takım dagıtan ayar tutmayan göstergesi bozulan soguk havada göstergesi donan bir arabaydı sıfır gününden beri servisden ayrılmayan bir arabaydı.36 bine kadar 2 takım amortisör degiştirildi.gögüsün sag tarafında birşeyler koymak için bir yer var altındaki siyah kaplama kabardı.Araba gittikce ilginçleşmeye başlayınca 3. yılında satıldı.Birdahada fiata bulaşmadık.

10 senedir aynı accent var.Ben sanayi yolunu unuttum.Tipoyada yakıt performans alanında koyar geçer marea ya da.Bu arada YAMAHA japon markasıdır.

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Benim arabaya park halinde ön sol tekerlek ile arka tampona yan kapıları es geçerek çapraz spin atan tofaş şahin vurdu 2014 nisan ayında benim direksiyon bir miktar yamuldu servise arabamla gittik ön sol çamurluğun ve tamponun birleştiği yerin ucunu boyamışlar doğru düzgün göçük bile yoktu arka tamponu boyamış yamulan amortisörü ve taşıyıcı parçayla aks rulmanını birde aks ucu lalesini değiştirmişler başka hiçbir şey yok 1100 liraya kasko halletti gel gelelim tofaş şahin ön direksiyon rotu çamurluk kaput tampon komple indirdi yolda kaldı gidemedi kaçmak isterken kaçamadı direksiyon kalmayınca arabada:) sol ön rot benim getz e vurunca komple kopmuş çünki ön sol tekerini benim arabanın ön sol tekerine vurmuş şahinci, benim araba babamın evin yanındaydı adamı babamlar yakalamış geceyi nezarette geçirdi o arkadaş:) rotu kırılıp kaçamadığı için. Benim getz e ertesi gün baktım el freni çekili öylece duruyordu milim kıpırdamamış :) direksiyonu düz bıraktıydım o dönmüş sadece oradan anlamıştım bunun ön takımı bozmuş diye.

İşyerinde bir arkadaş pejo 106 aldı arabayı bastı warex eksoz taktırdı birgün kaputu açtı abi nasıl açık filtrem güzelmi dedi dedim senin araba basık yaylanıyormu bakalım dedim aman abi sakın çamurluğa bastırma dedi çamurluk bastıkça karton gibi esniyor alttan çatır çutur sesler geliyordu 2001 model tek kapı 106 eğer kaporta esnemesi görmek isteyen varsa yolda görünce dokunuversin:)

kaza direnci açısından eski model ford taunus ların çok sağlam olduğunu söylüyorlar:)

Araba bu demir sonuçta ama demir diye güvenmemek lazım. Vurunca hepsi dağılıyor bozuluyor sonuçta.

4. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    linea hangi sınıfta bana biri açıklayabilir mi ?

5. bbygt

bbygt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Eren Babayiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    B buçuk dan C

6. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ya benim anlamadığım bu konu niye uzamış bu kadar gereksiz yere :) Kaza var Kaza var sürücü var sürücü var bu kazalar ile ilgili konularda o kadar çok değişken var ki hepsini hesaba katmamız mümkün değil Allah Fiat ile Hyundai'nin dayanıklılığını test ettirmesin bize :) Kaldı ki her şey kazayı yaptıktan sonra da bitmiyor bu arabalarda bir dünya araç kaza yapmasın diye donanım var bence onlar daha önemli kaza yaptıktan sonra kıymeti yok :)

mnc bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş