Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

33 TC 808 || 2001 Milenyum GLS 16V Ay Gri...

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda TuracENGIN tarafından 17 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    :D umur ezdin haaaa... kapılar açıkmı gidiyorum ben :D:D:D altı üstü bi ön ızgara birde arka plaka yanıyor yolda giderken... :D

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Turaç ön ızgara karşıdan gelenlerin gözünü almıyor mu ? Arkadan o şekilde ışığı dağıtan bir yöntem yerine internette el-wire ve flex neon arat. Çok daha keskin hatlarla ve insanların gözünü almayacak şekilde çalışmalar yapabilirsin onlarla. Örnek olarak linklerini koyayım ben
    Bu satıcıda flex-neon'un tip ve renkleri var http://stores.ebay.com/Big-Ds-Lighitng/_i.html?_nkw=neon+flex&_armrs=1&_from=&_fsub=2743012014&_ipg=&_mPrRngCbx=1&_sop=2&_udhi=&_udlo=
    El-wire da şöyle birşey oluyor http://www.ebay.com/itm/EL-Wire-5m-2-3mm-Flashing-Pink-Lime-Blue-Green-Blue-/120782820131?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1f379323

3. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Yok Erçin almıyor.. Ledler motor kaputunun içine doğru bakıyor... İlgili konuda var detaylı resimleri 1 sayfadan ön ızgara aydınlatmasına tıklayarak görebilirsin... O ön ızgaraya sadece ışığın gölgesi düşüyor.. kendisi direk vurmadığı için yansıma yapıpta insanların gözünü almıyor... :) Zira son yapacağım şey trafikte insanları rahatsız edecek birşeyler yapmak olacaktır...

Bu Sayfayı Paylaş