Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

30 saniyede kapıların otomatik kapanması

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alivedi tarafından 2 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    uz.kumanda ile açarsanız ve kapıları açmazsanız 30sn sonra kilitleniyor. kapıyı açıp kapatınca birdaha kilitlenmiyor sanırım. 3-5 dakika bekledim kilitlemedi. Heralde içeriye girildi diye algılıyor o şekilde tasarlanmış....

2. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kontak üstünde oldugunda kilitlemiyor .kapılar kilitli oldugunda kiliti actıgınızda ve arabanını hicbir yerine dokunmadıgınızda yani kapısını bagaj kapagını acmadıgınızda tekrar 30 saniye sonra kilitliyor.ama siz genede icinda unutmayın ugrasmayın bosyere yunafanieminceadlı kisini dedigi gibi
    Düzenleyen : gokhan525

3. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iki gün önce yakıt almaya gitmiştim yakıt aldıktan sonra kredi kartını ödemeye gittim bir geldim baktım ki kapılar kilitlenmiş allhtan cam açıktı ilk defa böle bişey oldu gerçi hep ödeme yapmaya giderken bile kontaktan anahtarı alırdım sanki bu bana bi uyarı gibi oldu eğer camlar kapalı olsaydı eve gidip yedeği almak zorunda kalacaktım
    (kumandamın üstünde steel mate yazıyo)
    Düzenleyen : kara

4. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar eraların otomatik kitleme şekli uzaktan kumanda ile kilidi açtıgınızda belirlenen süre biçersinde anahtarı kontağa takmadıgınız an kitler baska hiç bir zaman kitlemez ne kontakta nede içinde unuttugunuzda ..................

Bu Sayfayı Paylaş