Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

3.5 Cm 'lik Eibach Yaylarım Takıldı...FOTO EKLENDİ

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Oguzz tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    sağol mustafa abi de bu fotoları foruma atarken boyutunu küçültüp atmayı öğrenemedim bi türlü!? nasıl yapacağız bilgisi olan varsa bundan sonra paylaşımlarda dikkat ederek atarım ;)

2. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle aracımızın önemli (hayati) aksamlarını orjinal parca ile değiştirmeliyiz canımız onlara emanet , bunu tecrübe ile öğrendim eski aracıma sıkışık olduğum dönem yansanayi fren balatası aldım yokuş aşağı uzun frenlemde frentutmamaya başlatı aynı gun serviste orjinal balata ile değiştirdim, fren debriyaj gibi önemli parçaları servis GARANTİ si ile yaptırın. Bu arada jantları yakıt ve arabayı yormamak adına 195.55.15 yapmak,istiyorum. lastik olarak dunlopun performans lastiklerini beğendim desen olarak.

3. soysuz_era

soysuz_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konuyu tamamen okuyamadım ksr bakmayın arkadaslarda bu yayları takan arkadaslara bişi sormak istiyodum bu eibach yayları taktıktan sonra ön tarafta böle direksiyonu döndürürken falan gıcırdama geliyomu yay sesi gibi..şimdiden tsk ederim

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Hayır söylediğiniz gibi bir ses benim araçta mevcut değil... Yayları taktıktan sonra benim aracın rot ve balansı biraz bozuldu.. Onuda bayramdan sonra düzellttiricem eps kutum değişecek ondan sonra onlarda ayarlanıcak başka birşey olmadı

5. soysuz_era

soysuz_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende aynı yaylardan taktırdım acayip memnum istediğim yere istediğim hızla girebiliyorum yayları taktıktan snra era bana acayip güven vermeye basladı sadce canımı sıkan araba duru halde ufaktan kalkarken direksiyonu cevirdiğimde sses geliyo ama emin değilim yaylardan mı bana öle geliyo. genede tesekkürler.

6. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Hocam dediklerinize katılıyorum era daha güven verici bir hal alıyor ben 2 senedir orginal era kullanarak bunu kesince bir şekilde söylyebilirmm.. 190 çıkmıyormuydum orginal haliyle çıkıyordum ama kasıla kasıla heryanım ağırıyordu ucucakmış gibi bir his bırakıyordu yaylardan sonra 190 la gidiorm tek elimle direksiyonu tutabliyorum gayet rahatım önüme bir araba çıktı ani durmada tek bir savurma yok.. Yani rahatım.. Ama dediğin gibi bende bir sıkıntı çıkmadı ses gibi

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bugün Baktım 17'' Jant + 205 Lastik 1050 Liraydı..

8. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar bende yay almayı düşünüyorum ancak H&R , Eibach arasında takıldım... Çok büyük fiyat farkları yok aralarında zaten fiyatta değilim önemli olan beklentilerimi karşılaması...
    Eibach için referanslar taktıran arkadaşlar tarafından verilebiliyor H&R için ise daha hiç bulamadım bilgi, paylaşım vs..
    Ve son olarakta 30mm, 35mm arasında kaldım hangisi daha uygun olur acaba...
    Varmı konu ile bilgi paylaşacak arkadaşlar.. ?

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,000
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Serdar Bey,
    Pek güvenilir bir ilan değil bana göre ona buna uyar yazmış ya uymazsa ? elimizde patlar sonra yaylar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Amacım uygun fiyat bulmak değil hangisi daha iyidir ve 30mm , 35mm arasındaki fark...
    Hangisi alınmalıdır..

11. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Eibach Yaylar daha yumuşak yaylardır.. H&R ise birazdaha sert yaylardır... Eibach dünyaca ünlü birçok yerde kullanılan sağlam bir markadır Eibach azdaha pahalıdır H&R 'den benim tercihim Eibach olurdu ve oldu... Ve Çok kişide Eibach der.. 30 ve 35 mm arasında gözle görülür bir fark yok.. Amaç belli yol tutuşu arttırmak... Kolay gelsin

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,000
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Oğuz'un dediği gibi tabii ki eibach ama fiyat konusunda da h&r avantajlı. İlandaki yaylar aracınıza uyuyor, zira kia üzerinden sökülmüş.

13. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bu mesajınızdan sonra ikilemde kaldım.. Neden derseniz arkadaşımda Polo var ondada Eibach 30mm takılı yaklaşık 3 senedir kullanıyor dün akşam konuştuğumda artık yaylar özelliklerini yitirdi eski performansı vermiyor dedi..
    Nedenini sorduğumda ilk zamanki sertlik kalmadı yumuşadı yaylar dedi...
    Buna ne demeli şimdi ?
    Eibach yumuşak diyorsunuz ileride o zaman daha yumuşayacaktır.. Kafam karıştı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

14. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Öyle birşey sözkonusu deil hocam... Hangi aracın orginal yayları ilerleyen zamanlarda özelliğini yitiriyorki Eibach yada Başka yaylar bozulsun.. Öyle birşey sözkonusu deil.. Hatta yaylar zaman geçtikçe iyice oturur yani 35 mm se hemen deilde zamanla o kıvama gelir ve öyle yumuşama olmaz çünkü o yaylar en ağır koşullarla test edilir özelliğinin bozulmdğı anlaşılır ve satılır.. O konuda sizi arkadaşınız yanıltmış... benim yumuşaklıktan kastım konfordu.. Eibach konforuda düşünen bir firma olduğu için taş gibi yapmak yerine yumuşak yapıyor ve yol tutuşunuda taşlar gibi yapıyor bilmem anlatabildimmi

Düzenleyen : Oguzz

15. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Teşekkür ederim Oğuz kardeşim..
    Peki 30mm 35mm hangisini tercih etmeliyim ? Çok soru sordum ama https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    İkisinide tercih edebilirsin.. Eğer Eibach alırsan diğer yayları bilmediğim için Aracın benimki kadar düşecektir her ikisindede... GÖnül rahatlığıyla ikisinide alabilirsin...

17. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Oğuz kardeşim Mediterrane Tuning'ten 380 TL'ye anlaştım Eibach 35mm yarın elimde olacak kısmetse..
    Fiyat için ne dersin buna kargo ücretide dahil...

18. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kargo 10 lira fln tutardı zaten.. Ve fiyat iyi kargoda dahil zaten... Hayırlı uğurlu olsun ozaman... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

19. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mustafa hayırlı olsun kardeşim.Resimleri bekliyorum

20. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Prokit aldın deilmi.. Siyah olanından.. Zaten 35 'likler prokit benimkinden.... Heralde

Bu Sayfayı Paylaş