Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

3.5 Cm 'lik Eibach Yaylarım Takıldı...FOTO EKLENDİ

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Oguzz tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Aynen öyle ben sana hep katılıyordumki abi... Ve bugün birkez daha gördüm araba öyle olduki esnemeli yollar olurya orada dört yayım birden esniyor acaip deişik bi duygu.. Arkayı atamadım bitürlü abi nasl bukdr değiştirebilir bi yay anlamıyorum wlla.. Pro kit perfect https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

2. forzabjk_28

forzabjk_28 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ıyı gunler kardesım kaca taktırdınnn. araba yere ıyı oturdumu yanı goruntu olarakda spor bı hale büründümü

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    fiyat konusunda ne dersem sizi yanıltmış olurum.. Yayları okan abiden çok uygun bir fiyata aldım sıfır fiyatı 480 TL.. Montajıda tanıdığm yerde yaptırdım oda çerez parasına geldi.. Yani fiyat konusunda yanıltırım sizi

4. forzabjk_28

forzabjk_28 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakdaslar bnde 2004 accent 1.5 crdi var alalı daha 2 ay oldu ve bn bı kac bısey ypmak ıstıorumm. aracın kndı tekerlegın hacmı orjınal. yanı 14 ınc celık jant takmak ıstıorum sızce olur mu ve cıtaları govde rengıne boyatmak ıstıorum

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hadi Hayırlı Olsun Artık Ayakların Yere DAha Sağlam Basıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    selamlar arkadaşım, donanımhaberdeki kxlylmz nickli kullanıcı benim. aramıza hoşgeldin. 14 inç jant tabiki olur lastik değiştirmene de gerek kalmaz ancak olmuşken daha güzel göründüğü için 15,16 hatta 17 inç takmayı düşünen arkadaşlar var.

çıtaları gövde rengine boyatırsan güzel durur hatta ayna ve kapı kollarını da boyat ki tam takım şık olsun.

burda konuyu çok dağıtmak istemem, dilersen otomobilinizi tanıtın bölümüne yeni bir konu açın ordan devam edelim. hem de aracınızı görmüş oluruz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı Olsun Oguz SabırsızlıklaResimleri Bekliyoruz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

8. Misafir

Misafir Guest

Coşkun abi ben taktığımda zararlı olur allah korusun aracı kaldırır atar demiştin yahu aşk olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

9. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Abi konu ile ilgisi yok ama araç kaç km de idi ve kaç bine verdiniz?

10. Misafir

Misafir Guest

11. Misafir

Misafir Guest

52.000 de idi dostum 20.000 e verdim... Ön kaput çizikten dolayı boyalıydı. sağ arka çamurluğada sürtmüşlerdi onu yaptırmamıştım. İş yerinden bir abimize nasip oldu. Biraz bekleyeceğim acele etmeden 2.el temiz birToyotacorolla alacağımdizel veya benzinli olabilir.

12. hayırlı olsun okan abi iyi fiyata vermissin erayı...

13. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Arkadaşlar Era'yı bilmem ama Admire kasada ben yaklaşık 7 aydır 3.5 cm yay kullanıyorum.Vogtland marka.3 aydan sonra lokurdular gelmeye başladı bozuk yolda.Tamam görüntü güzel yol tutuş iyi ama lokurdu yapıyor.

14. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Lokurdu yapıyorsa amortisör patlamış olabilir yayın suçu ne :)

15. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Admire, Milenyum kasalarda orjinal arka amortisörler çok naziktir. Arka amortisörler patlamış olabilir. Yaylarında etkisi olabilir. Çünkü Eibach Pro Kit dışındaki diğer yaylar baya bir sert ve konfor bırakmıyor...

16. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hayırlı olsun üstadım.. bizde eibach marka spor yay takmayı düşünüyoruz ancak 195/55/15 jant, lastik yaptık eramıza.. Sürtme yapar korkusu var

17. Misafir

Misafir Guest

Daha önceki başlıkta accent era için eibach pro kit ile ilgili TÜV raporunun linkini vermiştim. Orijinal amortisörlerle kullanımında sakınca yoktur deniyor. Yalnız Oğuz kardeşimede söyledim. Eibach prokit dizel ve benzinli accent ler için iki ayrı parça no su ile satılıyor. Sonu 22 ile biten no dizeller için benzinliler için son iki rakam 21 oluyor. Benzinli ve dizellerde arka yaylar birebir aynı. Önlerde boyut olarak aynı yalnız dizellerde daha fazla ağırlığa (Tension Lenght denen birim daha fazla) dayanıklı...

18. Misafir

Misafir Guest

17 Takıpta Sürtmeyen Var. 15 Hayatta Sürtmez

19. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu durumda en büyük önemi taşıyan jantların ofset derecesidir. 195/55/15 ebatta lastik takarsın ama borbet janttaki gibi ofset olur sürter örneğin.

20. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    215 40 17 lastik jant var aracımızda ve yay var 35mm eibach.. kesinlikle sürtme yapmıyor. ki sizin verdiginiz lastik ebatları benim lastiklerden 1 cm kadar düşük.. sürtmesi imkansız normal yol şartlarında

Bu Sayfayı Paylaş