Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

25 Eylül Cumartesi Fabrika Gezisi

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda Turgay tarafından 17 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Gezi başlığınapardon fabrikadan yetkililerbence, gezi kurallarına "kesinlikle soru sorulmayacaktır" ibaresi eklettirmeliydi.Forum üyeleri fab. gezme niyetiyleyine katılırdı.

2. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Bulent bey kardesim, geziye katilanlardan biri de bendim.Durumu soyle izah etmeye calisayim. Bu bir teknik geziydi, dolayisiyla isin teknik boyutu yani uretim prosesleri hedeflenmisti. Bize once konferans salonunda Metalurji ve Malzeme Muh. Bekir bey tarafindansunum yapildi.Sunum esnasinda Hyundai ve gezi programi hakkinda bilgi verildi. Program iceriginde bize dilek/sikayet iletimi ile ilgili herhangi bir teklif gelmedi yani bu planlanmamisti dahasi orada boyle bir muhatap/merci yoktu veya varsa da devrede degildi (teknik personel Muh.Bekir beyi hususen yazdim). Hal boyleyken bir fabrika teknik gezisinde bireysel sorunlari aktarmak biraz deyim yerindeyse "mubasire dert anlatmak" gibi olmuyor mu? Bunun icin genel mudurlugun ayri kanallari var. Yani demem o ki serzenisiniz bana gore maalesef ki cok yersiz cunku fabrika sadece uretim yapar ve teslim eder, gerisine karismaz. Oyle ki sunum ve cok hizli gecen fabrika tanitimi esnasinda birakin sikayetlerimizi aktarmayi uzmanlik alanlari disindaki sorulara bile cevap vermek istemediler, ilgili kisilere soralim dediler. Koksal beyin degindigi husus budur. Aslinda gecistirilmedi, ilgili kisilere paslandi, ilgili kisiler de musait/orada olmadigi icin akim kaldi.

Geziye katilan arkadaslarin hepsi iyiniyetli ve bilincli arkadaslardi. Imkan olsa hak arama durumlari da zorlanirdi, herkes zorlardi. Ama benim geziden cikardigim sonuc; Hyundai, forumumuza cok itibar ediyor ve ciddiye aliyor. Bunu ilgileriyle, davranislariyla ve misafirperverlikleriyle gosterdiler. Onlar davet ettiler ve ilk adimi attilar. Bu bir ilk geziydi, bundan sonra iliskiler daha da gelisecek ve butun kanallar acilacaktir. Kisacasi umitvar olalim, hersey cok guzel olacak... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bazı Yerleri Gezdirmemeleri Gayet Normal Çünki Bende Bir Ar-Ge Firmasında Çalışıyorum Ve İçeride Yapılanlar İçeride Kalır Kimde Dısarı Birsey Cıkartamaz ( Bilgi Anlamında ) Dısarıdan Mısafır Geleceği Zaman Haberimiz Olur ve Etrafta Ne var Ne yok Topalrız Gelip Gezenler Sadece Cihazların Bitmiş Halalerini Görürler

Düzenleyen : CyberX-TR

4. star57

star57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mecit KURT
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Merhaba dostlar,
    Fabrika gezi fotolarının tamamını sabırsızlıkla bekliyorum..

5. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bülent Abi Kim Demiş Sorulara Cvp Verilmedi Die Geziye Başladığımızdan Fabrikaya Kadar Her Soruma Cvp Aldım Ben Tavan Döşemem İle İlgili Sorunu Anlattım Ve Gereken Yapılıcak Die Söz ALdım Yani Her Soru Geçiştirilmedi

6. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bütün resimler bu kadarmı..?

7. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Senin adına sevindim dilerim sonuna kadar verdikleri sözü tutarlar

8. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İnş.

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. Misafir

Misafir Guest

Hocam bunların müşteri temsilcileri bile sizinle muhatap olmazken, hakikaten fabrikaya gidip sorunlarınıza cevap alamadığınız için sitem etmeyin. Bazı arkadaşlar sorulan soruların yanlış kişiye sorulduğunu o yüzden cevaplanmadığını söylemişler. Bu nasıl bir mantıktır yahu :)Karşınızdaki insan. Sorulan soru ile alakalı değilse yönlendirir. Yönlendireceği kimse yoksa konu ile ilgili olmadığını belirtir. Bu sitede körü körüne bir Hyundai fanatikliği almış başını gidiyor. Aleyhte bir söz söylemeyi bırakın, en ufak bir eleştiri bile kaldırmıyor. Hemen linç ediliyor.
    Bu forumu Assan mı kurdu acaba diye düşünüyorum ciddi ciddi.

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gelseydiniz mantığını kavrardınız, İstanbul'dasını 1 aktivitemize katıldınız mı? Klavyenin karşısına geçip bilip bilmeden maşşallah döktürüyorsunuz. Adam bilmediği konuda bilenlere soruları iletiriz dedi. Forumu beğenmiyorsanız ayrılmanızı tavsiye ediyorum. Gereksiz polemik yaratmayın bu forumda.

12. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kendiniz söylemişsiniz kendiniz yanıtlamışsınız ne kadar güzel sordugumuz kişi yanlışsa yönlendirir ama yönlendirecegi kişide yoksa yanıt vermez dimi olayda budur zatenhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifbi kerede lütfedipte bi aktiviteye katılın konuşmakla olmuyor malesef https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

13. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Amaç üzüm yemek değil serkanım bağcıyı dövmek... Gelmek isteyen geliyor zaten merak etme https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    malının kötülenmesine sevinecek birini tanımadım bu yaşa kadar
    kendi malını ısrarla kötüleyenleride burda tanıdım

15. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu tür yazıları ve yazanları dikkate almayın arkadaşlar

16. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    hyundaiden memnun ve her zaman savunan biriyimdir.hee benim için hem ucuz hem güzel bir arabahediye etseler dahada memnun olurdumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifama bir tek forum gezisi için demiyorum; bu kadar şikayet varken demek eksik olan birşeylerde var. bir laf vardır hırsızın hiç mi suçu yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif2 kuruşluk kıyafet alıyoruz. bir sorun oldugunda muhattap olabilecegimiz birilerini buluyoruz, sorun varsa değişim yada iadede edebiliyoruz! şuna da katılıyorum ben bir araçtan şikayetçi olacaksamda satarım aracımı şu şu şu nedenlerden memnun değilim derim, kullanmaya devam etmem!
    Düzenleyen : Tülin

17. Misafir

Misafir Guest

Serdar Çavuşoğlu, dedimya işte mantığınız bu. Ya sev ya terket hesabı. En ufak bir eleştiriyi kaldıramayan, Assan a laf söyletmeyen kraldan çok kralcı zihniyeti.

Coşkun Özcan, malım kötüyse neden kötülemeyeyim. Bu söylediğiniz nasıl bir zihniyetin ürünüdür. Bu yaşınıza gelmişsiniz ama boşa gelmişsiniz sanırım yazık.
    Herhangi bir aktiviteye katılmamış olmaksa araçtaki sorunların çözümü keşkede katılsaymışım.
    Düzenleyen : Okan Özkan

18. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sen bu yaşına hangi mantıkla geldin Okan amca ? ... Aynı kelimeleri yüz yüze konuşarak söyleyebilirmisiniz karşınızdakine ?
    merak ettim ...

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    o zaman siz eranızı satarken benim aracım kötü almayın dersiniz soranlara ayrcıca benim kim olduğumu, ne olduğumu bilen biliyor, sizin ne olduğunuzu bilen yok malesef, siz en iyisi bir süre dinlenin olmazsa
    Yöneticiler siteden sorumlu kişilerdir. Gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Forumlarda yöneticilere dolaylı yoldan sataşmak, üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı yöneticilerin özeline mesaj atarak çözünüz.

20. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Siz gidin başka bir marka forumunda bu dediklerinizin aynısını yazın da nasıl bir tepki ile karşılaştığınızı görün. Siz arabanızı ne kadar sevmiyorsanız tam tersi arabasını seven insanların olması çok doğal. Burada kimse marka fanatikliği yapmıyor. Lütfen yazadıklarınıza ve tavırlarınıza dikkat edin üslubunuz hiç hoş değil.

Bu Sayfayı Paylaş