Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

25 EKİM PAZAR GÜNÜ Edirnekapı Şehitliği'ne Gidiyor

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda Yigit-Y tarafından 24 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    herkes konuyu yaşadıklarına göre değerlendiriyor, bu çok doğal..ben her ortamda bulundum ve bulunuyorum.. empati kurmak gerekir zorda olsa... ben eğitim-sen liyim diye az tepki almadım... ama unutmamk gerekirki sendika deyince ilk akla eğitim-sen gelir.. Ankara eylemleri yaralanma pahasına hep bizler yaparız.. diğerleride bunu eleştirir.. niye polisle karşı karşıya gelelim diye..napayımpolis eylemlerimize değil sendikamıza ve görüşlerimizesaldırıyor.. eylemlerde polis yanımızdan yürüken ki bana bakışlarını hiç unutmam, bir kargaşa olsada dalsak diye fırsat kollarlardı..hak arama deyince eğitim-sen gelir.. özü özgürlükçü, devrimcive sol düşünceye dayanır.. yani milletizin way gomunist misin sen dediklerinden.. neymiş Türk müşüm Türk eğitim-sen de olmalıymışım.. niye? çünkü bizim sendikamızda Kürt kökenli vatandaşlarımız varmış..sendikacılığın da amacını saptırıyorlar...herkesi hoşgörüye ve evrensel demokrasiye davet ediyorum.. Atatürk devrimleride cabası..
    Düzenleyen : evrimbayhan

2. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    evrim bey keşke herkes sizin gibi düşünse. emin olun o zaman hiçbir sıkıntı kalmaz. ama ne yazık ki insanların birbirlerinin düşüncelerini bile duymaya tahammülü yok...

3. Misafir

Misafir Guest

Evrim kardeşim, bunları ben de yaşadım 80'lerde, beraber ilk okula gittiğim arkadaşım yıllar sonra "saldırın şu goministe" diye 20 arkadaşıyla beraber üstüme yürüdüler, bunları yaşadık yani ama şimdi oturup tavla atıp kahve içiyoruz...sonuçta belli'ki birileri birilerini tetikliyor....bu kadar basit.

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aynen öyle... dedim ya herkesi Ulu Önder Atatürk 'ümüzün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaya çağırıyorum... şimdi de Türk -Kürt, bizim cemaaten -müslüman olmasına rağmen müslüman kabul edilmeyenler çatışması var ki en tehlikelisi de bunlardır.. yukarıdaki sözümü tekrarlıyorum.. Mhp'Nin meşhur bir sözü vardır onu derleyerek söylemek istiyorum.. Türkiye Cumhuriyeti nde yaşamak istemiyorsan terket..

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Eğer bu topraklar giderse, (Parçalanırsa)
    ne size nede bize yaramayacağını sizde, bizdeçok iyi biliyoruz Doğrumu ?

Eğitimci birisi bas bas bağırıyor Mezopotamya .. diye

Siz dağdan geldiniz bağdakini kovuyorsunuz diye.

Peki Osmanlı zamanında;
    Rusların, fransızların, ingilizlerin ve ermenilerin baskısı bve zulmü altında
    doğu ve güneydoğu ezilirken neden M.Kemal Atatürk'le birlik olup hepsinin canını okudu.

O zamanlar kardeştik te şimdi neden kardeş değiliz!!

Araya IRAK taki bazı densizler ile Amerika babamız girmiş olmasın....

Bugün herşey güzel ...
    Yarın bi kör bi ayvaz kalındığında nbe olacak !!

bunlar hiç hoş şeyler değil
    Tasvip edilmesi mümkünde değil. Kusura bakmayınz.

Düzenleyen : ogunmas

6. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bence de. aslında olay kürt-türk meselesi değil. abd sağolsun. yıllardan beri süregelen kardeşi kardeşe düşürme politikası... bu arada sadece doğuda değil çanakkalede de beraber savaşılmış ve iki toplumun birlikteliğinin sonucu olarak kurulmuş bu ülke...
    Düzenleyen : veydel

7. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ogunmas arkadaşımıza da katılyorum ve diyorum ki; ama bu lafın olmadı
    Eğer bu topraklar giderse, (Parçalanırsa)
    ne size nede bize yaramayacağını sizde, bizdeçok iyi biliyoruz Doğrumu ?

zaten siz biz dediğimizde anda biz de yanlış yapmış oluruz.. biz hepimiz en azından insanız ve aynı kimliği taşıyoruz..

8. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifgözümden kaçmış iyi saptama. asıl takıldığım konu da bu aslında neden hep pkk=kürtler???? bide siz biz ne demek???
    Düzenleyen : veydel

9. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sevgili dostum lafımın nereye geldiğini sende bende çok yii biliyoruz.

Bu bütün parçalanamaz. Kimsede bunu düşünmesin.
    Zaten bunu DÜŞÜNENLER BİZDEN DEĞİLDİR,

Hep beraber bu bütünde yaşamaya mecburuz.

Parçalanmaya çalışılırsa hakatten çok acılar çekilir yazıktır.

TSK yı bu işe karıştırmayalım..
    İş siyasi boyuta açılır.
    Konusunu dahi açmak istemiyorum.

10. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    veydel; burada da aynı şeyi söylerim hepimizin hatası.. batı coğrafyasında tv lerde izlediğinde tüm kürtler pkk ya destek veriyormuş gibi görünebilir ve batı coğrafyasında da bu kürt kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza farklı bakılmasını ve ona göre davranılmasını sağlıyor... neyse, kısacası bu tek taraflı bir bakış açısının sonucu olmuyor.. herkesin yaptığı hataların toplamı oluyor..

11. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    doğru diyorsun. keşke herkes üzerine düşeni yapsa... neyse ben şimdi çıkıyorum. herkese iyi akşamlar....

12. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Siz, biz !

Bu iki kelimeyi istediğiniz gibi çevirebilrsiniz türkçe de.
    Lütfen,
    İnce ayar yapmayalım..

yuklarıda konuyu açıp olarak belirttim.

Detaylarda boğulmanın anlamı yok.

Soruna değil Çözüme odaklanmalı,
    Soru büyükse yanında geçerlim,
    Sorun küçükse üstünden atlayalım.
    Asıl olan çözümdür,

Detaylar değil.!!!!

13. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence de.. herkes hata yaptı... bu hataları çok iyi kullananlar oldu.. artık kullanılan olmayı bırakalım ve özümüze dönelim.. artık kullanacakları hatalar yapmayalım derim...ortada hata olmazsa kullananlar da ortadan kalkar, hoş kalkmazlar hata aramaya devam ederler.. neyse, bu konuyu da kapatalım... empati kuralım.. zaten hayat yeterince zor, kendi kendimize daha da zorlaştırmayalım.. herkese iyi geceler.. keşke, ben de olsamve gelebilsem... şehitlerimize dua edebilsem.. buradan da kabul olur heralde..

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Türklerin birbirine bağlılığı, örf ve adetleri tıpkı Osmanlıdan kalan kale ve surlar gibidir. Türkiyeyi yıkmak için çeşitli entrikalar döndürüldü ama yinede bir noktadan sonra bu entrikalar sonuç vermeyip kısırlaştı. Sen sağcısın sen solcusun vs öne sürüldü. Sen kürtsün sen dönmesin, sen şusun busun diyip birbirimizi birbirimize kırdırılmaya yönenildi yine olmadı.

Çadırdan Saraya, Saraydan Sürgüne adlı kitabı ben okumadım yuttum adete. Saaidi Nurs-i Hazretlerininde hayatını okudum....

Türklerin birbirine, ve devletine çok bağlı olduğunu, devleti, halkı, toprağı için ölümün mükafat olduğunu zaten hepimiz tarihimizde yaşadığımız toprakların kanlarımızla sulanmasından birzat yaşadık gördük, öğrendik, duyduk. Nice şehitler verdik, ama göğüs göğüse çarpışarak. PKK örgütündekilerin Türk halkına ve askerine devletine karşı kalleşlik ve hain saldırılarla değil. Erdal Sarızeybek benim komutanımdan bir önceki komutandı, kendisini 1 gün makam arabasıyla birzat ben taşıdım, gezdirdim. Doğuda yaşadığı olayları arabada anlatırken ister istemez can kulağıyla dinledim...

PKK ve diğer örgütlerin Ülkemize yaptığı hain ve kalleşce saldırıları, Osmanlıdan bu yana hiçbir düşman bize yapmadı. PKK ve diğer örgütler insanın olabileceği en adi en mühtezel ve bebek katili kişilerdir. Bunu bana kimse aksini söylemesin yada yok öyleydi yok böyledi diye savunmak adına yazı dahi yazmasın.

Dağdan inse banane inmese bana ne bir defa onların kanına kanser gibi bulaşmış o mikrop. Devleti, halkı, bayrağı için yanıp tutuşan bir kimseye zorlamayla desene çık dağa al eline silahı 19-20 yaşındaki ana evlatlarına bir mermi sık. Ne kadar zorda kalsa o tek mermiyi vatan evlatlarına sıkacağına kendisine sıkar kendisine.....

Kanına vücuduna kanser gibi bulaşmış PKK yada diğer örgütlere mensup kişilerin tek yolu var temizlenmesi.... Bana kimse farklı şeyler uğuruna imada dahi bulunmasın.

Niye benim doğulu komşum, arkadaşım benimle aynı şeyleri düşünüyor, ve lanetledikleri PKK ya verdikleri şehit kardeşi abisi için hatırladıkça gözlerinden yaşlar süzülüyor.

PKK = Hain, Mühtezel, Kahpe, Bebek Katilleri, en adi sıfattaki şahıslardır.

Doğulu olsun kürt olsun, laz olsun, çerkez olsun, olsunda olsun. Türkiye topraklarında yaşıyor bayrağımda al kırmızı, yıldız ve ay diyip bağrına basıyorsa benim kardeşimden farkı yoktur.

PKK örgütü yandaşı, yardımcısı, yatakcısı ise ha dağda olmuş ha yanımda aynıdır, aynı muameleyi görür ve duyar. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırları, dili, bayrağı bellidir, kabul eden yaşar kabul etmeyen ise kabul edeceği yerde gider yaşar. Doğulusundur sen kürtçe bilirsin, o boşnakça o bulgarca, bil kardeşim konuş kardeşim ama bu Ülkenin tek ana dili vardır Türkçe. Nasıl tüm dünyada tek geçerli dil İlgilizceyse Türkiyedede tek geçerli dil Türkçedir. Sen kendi dilini konuşursun ananla babanla, arkadaşınla karınla banane konuşursan konuş.....

Bunun için Tv vs oldu ama ben kabul etmiyorum, TV dede öyle bir kanal yok zaten....

Yazdıklarım bunlardır....

15. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    son bişey söyleyeyim, burada doğu anadolu ve güneydoğudan gelen öğrenciler var, ilçedeki yatılı okullarda.. içlerinden bir öğrencinin söylediğini aynen tekrarlıyorum,
    hocam amcam çok cahil ve kendisi dağda, cahil olmasa o da dağa çıkmazdı ve bizim gibi okurdu... ve bunu söyleyen öğrenciler o kadar saygılı ve örnek öğrenciler ki; koridor yürüken sen rahat geçebilesin diye kenara çekilip bekliyor ve sen geçtikten sonra yoluna devam ediyor,bu kadar da saygı istemem padişah gibi ama.. (lise öğrencisi bunlar..) daha önce karacabeyde meslek lisesinde çalıştım ve lise öğrencilerini ve saygısızlıklarını biliyorum.. öğretmenin üstüne gitmler vb.saymaya gerek yok.. neyse. iyi geceler..

16. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    PKK = Hain, Mühtezel, Kahpe, Bebek Katilleri, en adi sıfattaki şahıslardır.

graffttan alıntı..

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

17. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İşte bunun için devletin yapmadığı/yapamadığını bizim yapmamız lağzım.

Mardinde/ hakkaride/ şırnakta/vanda/muş ta /bitliste
    öğrenci çocuklarımızı eğitmeliyiz,
    eğitmek içinde;
    madem PKK eğitimistemiyor , zenginlerşemyi istemiyor, okumayı istemiyor,

İNADINA yardımlaşarak çocuklarımızı eğitmeliyiz.

18. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

ben de üniversitede (uludağ) az da olsa ismimin evrim olması yüzünden yaşadım... ama ben olduğum için... saygı duyarlardı yoksa çok başım ağrırdı..

19. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bunu pkk nın dışında istemeyen birileri daha var.. cahilolsunlar sözümüzü dinletim diyen birileri daha var ama... neyse..

20. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çıkıyor rahmetli cengaver kadının biri, özellikle kız çocuklarını okutmak için vakıf kuruyor meb le bağlantılı seçip burs verip okutuyor, sonra birileri de çıkıp sırf kendi çıkarlarına ters düşüyor diye böyle insanları karalıyor.. insaf artık..

Bu Sayfayı Paylaş