Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

25 EKİM PAZAR GÜNÜ Edirnekapı Şehitliği'ne Gidiyor

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda Yigit-Y tarafından 24 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. dağdakileri zaten asker yavas yavas temizliyor merak etmeyin ama dağdan önce ona destek çıkan MECLİS İÇİNDEKİLERİNDE TEMİZLENMESİ LAZIM!!https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD

İki soru iki cevap!!!!

Beni çok iyi çok iyi tanıyorsun. !
    Diğer forum + bu forumda tartışmalarımız oldu.

Ve ... Sen bir EĞİTİMCİSİN !!!!

1.

Mustafa KEMAL 'i Seviyormusun ?

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Senin ateşin felan varmı ééé

Domuz gribi felan olmayasın , Pek sağlıklı düşünemiyorusn galiba.

4. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sen yat kalk ta dua eti Eski MHP, mhp değil.

yoksa şimdiye kadar ortalık toz duman olmuştu.

Şu an ülkede herkez özgülük demokrasi tek millet tek devlet politikası izliyor.

5. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Ben susayım da bu harita konuşsun. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    öncelikle şunu söylemeliyim ki hayretler içinde okuyorum bu yazılanları. bakın benim babam türk annemse kürt. yıllardır bu coğrafyada yaşıyorum. yaşanan herşey medyada anlatıldığı gibi değil. bunu öğrenmek isteyenler tarafsız kaynaklardan özellikle 15-20 yıl öncesini dinlesinler ya da okusunlar. çok iyi hatırlarım 92-93 yılları arasında evinde kürtçe kaset var diye günlerce işkence gören insanları(ki daha bisürü örnek var isterseniz yazabilirim). ha bu demek değil ki dtp şovunu onaylıyorum. yanlış anlaşılmasın. anlatmak istediğim başka bir şey. istediğim tek şey akan kanın durması. herkesinde bu düşüncede olmasını isterim. özellikle sağduyuya davet ediyorum herkesi....

7. peki akan kanın niye TÜRKİ yeden durmasını bekliyorsunuz??????????? PKK silahını bıraksa Türkiye bırakmıyacakmı?????? doğuyu istiyorsunuz türkiye doğuyu alabilmek için kaç sehit verdi bundna haberiniz varmıda siz kaset filan diyorsunuz ona bakarsanız günümüzde yolda kürtce sarkı diyen bir çok kişi var ÜSTELİK TRTS 6 bile çıktı şimdi burda daha kürtlere karsı bir haksızlık söz konusu çıkıyormu plana??

8. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    doğan kardeşim dikkat edersen bahsettiğim tarih 92-93. yazıyı dikkatlice okumamışsın. o bahsettiğin olgular bu ülkede yeni yeni yerleşmeye başladı. diğer bir husus ise tekrar söylüyorum medyada gördüğünüz herşeye inanmayın. daha yeni bir ergenekon davası var. orada meydana gelen birçok olayın nereden kaynakllı olduğu bile ortaya çıktı(bayrak yakma olayı bile).
    ve seni aşağıya kopyaladığın yazı için kınıyorum...
    'doğuyu istiyorsunuz'
    lafların nereye gittiiğine dikkat et.
    senin gibiler için kürt=pkk yazıklar olsun....

9. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

10. bir kere bnm için KÜRT=PKK demek değil

2.doğuyu istiyorsunuz derken PKK doğuyu istiyor demişimki doğuyu bu türkiye ne zor sartlarda almış siz diyorsunuzki PKK=KÜRT

3.ayrıca medya olayını bilemem ne kadar doğru nekadar yanlış ama şu bir gercekki bu sorunu türkiyede YASATAN KÜRTLERDİR( hepsi değil)

11. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    2.doğuyu istiyorsunuz derken PKK doğuyu istiyor .
    bak burda bile bir tutmuşsun. şimdi sana ne anlatsam ne söylesem boş. sen iyice şartlanmışsın bazı şeylere. sorunu tek taraflı görmeye. çözüm üretmek yerine kelleci zihniyete.....

12. çözümünüz ndir merak ettim doğrusu silah bırakmak barış diyorsunuzda bu barışı bu careyi asker hiç eline gectiği anda kullanamdımı?? durduk yerde tüm pisliği PKK yapmadımı?????? gece karakollara saldırıyı PKK düzenlemedimi?????? sehir içinde PKK yandaşlar ve cocukları kullanarak polise tas atmadımı ????bunalra akrsı askerin sadece dağa çıkıp toprağı için savaşıp öldürmeyi siz katliam olarak görüyorsanız buna biirsey diyemem üzülürüm ilk önce PKK silahı bıraksınki ASKERDE bıraksın

ayrıca bn düz fikirli değilim PKK kendi toprağını kurmak için bir takım ülkeler tarafından türk askerline saldırıyor bu toprakta DOĞU ben görmedim çanakklaye PKK toprağını kurmak isityor diye birsey..
    Düzenleyen : Doganyanmis

13. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    ben ne diyoruuum sen ne diyorsuuunnnn... biliyormusunuz benim arabamın plakası 34. peki neden 34 olduğunu biliyormusunuz. önceki arabam 21 idi ve arabamsık sıkil dışına çıktığım için haritaya dönmüştü. cam taşlamalar. şimdi sen bundan da kürtleri sorumlu tutarsın. allah bilir marmara depremi de kürtler yüzünden olmuştur. sen kendini böyle avutmaya devam et.

14. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kürt=PKK deiye birşey yoktur.

BEn nice kürtler gördüm ve halada olan arakdaşlarımvardım.
    Yediğim içtimih ayrı gitmez,
    PKK diye tanımlanan yasadışı örgüte kan ve nefret kusuyor

Kimse pkk ile kürtleri aynı kefeye koymuyor , koymayua da hakkı yok.

Kürt kardeşlerim bas bas bağırıyor,,
    bize özgürlük yok, konuşma hakkı yok, para kazanamıyoruz,
    bizi eziyorlar, konuşturmuyorlar,
    kürtçe parçalar dinleyemiyoruz!!

Bunları söyleyen kürt kardeşlerimin kürtlüğünden şüphe ederim,

özgürlük yok : Türkiye nin hertarafına yayılmışlar doğu batı kuzey ve güney, büyük şehirlerde aşiret ve kan davasını hala sürdürüyorlar en güzel ve en kral işleri tutmuşlar çatır çatır para kazanıyorlar!!

Konuşma hakkı yok: bas bas bağırıyorlar , otobüste , mininüste, yürürken telefonda kürtçe konuşuyorlar.

Para kazanamıyorlar:Büyükşehirlerde Bizden fazla para kazanıyorlar.

Bize ezyiyet...: Çatır çatır konuşuyorlar, Edirnede trakya üniversitesi eğitim bölümü öğrencilerinden bir kısmı 90 yılında çatır çatır kürt devletini kuracağız diye bağırıyorlardı . BEN ŞAHİDİM !!

Kürtçe konuşuyor , tüm kasetlerde kürtçe parça dinliyordunuz,
    Bana A.KAya yı öne sürmeyiniz .
    O konuda ayrıca tartışırım.

Daha ne istiyorlar , Biz acımızdan geberiyoruz!

15. işinize gelirse ben KÜRT=PKK demedim siz böyle anladınz plakanız varmış arabanızı cizmişler kürtler yaptı dermişim felan filan bunlar boş işler siz böyle yasamaya devam edin bn böyle yasamaya devam edeyim bnm bildiğim yanlış bir bilgi değil ......

16. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    ogün kardeşim bazı şeyleri sen bazen görürsün bu bölge insanı ise her zaman... demek istediğim herkesi aynı kefeye koyamazsınız. tsk da her yönden ak pak bi kurum değil. bunu herkes biliyor.bizlerin birbirine sıcak yaklaşması gerekirken emin ol bir yahudi bile kürt insanından daha değerli geliyor bazı insanlara....

17. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben derimki suçsuz olmayan yoktur.. ama gerçektende geçmişte çok fazla hata yapılmıştır.. şimdi de başka türlü hatalar yapılmaktadır.. hiçbirini çok fazla ön plana çıkarmadan zamn içinde çözülmesini beklemek gerekir... sessizce geçmişte yapılan hatalar telafi edilmelidir böyle çığırtkanlık yaparak değil bence.. demokrasi varsa hepimiz için olacak.. eşitlik varsa hepimiz için olacak.. Türkiye Cumhuriyetinin her vatandaşı bir olacak.. ama bu konuları tartışırken ben derim gizliden Türkiye Cumhuriyeti gidiyor.. böyle olunca ilerde doğu batı diye birşey bırakmayacaklar çünkü.. herkesin aklını başına toplamaya, sağduyulu ve solduyulu davranmaya ve cumhuriyetine sahip çıkmaya davet ediyorum..
    başka telden çalayım.. ab ye girmek istemem ama ab sürecindeki demokratik gelişimleri sonuna kadar desteklerim.. süreç önemlidir..
    neyse, orada olsam ben de gelirdim şehitliğe.. asteğmen iken tüylerim az diken diken olmadı, az süzülmedi yaşlar gözlerimden..

18. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    doğan artık seninle bu konu hakkında paylaşıma ya da tartışmaya girmiyorum. herkes kendi işine....

19. bencede......

20. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    çok şükür olaya yapıcı yaklaşan biri çıktı..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Bu Sayfayı Paylaş