Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

25 EKİM PAZAR GÜNÜ Edirnekapı Şehitliği'ne Gidiyor

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda Yigit-Y tarafından 24 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Peki, senin ifadene göre soruyorum, madem "yeni yeni adam yerine konmaya başlandı" diyorsun, hatta TRT senin söylediğini tastik eder gibi kürtçe yayın bile yapıyor, madem "özgürlük" demek "anadili konuşmak" demek, böyle bir hakka sahip olduğunuza göre neden dağdaki PKK'lı inmiyor, sakın bana şu yeni gelenleri örnek ver'me bu tamamen bir show..bu arada ben 3 sene evvel Diyarbakır'da idim, tek kelime Türkçe konuşulmuyor'du, bu'mu anadil" yasağı...

Kürt halkı olarak kendinizi kandırmayın, PKK'nin Kürt halkına özgürlük kazandırmak için mücadele verdiği palavrasına inanmayın, bu tamamen Ermeni oyunu, Kürt halkına bir faydası olmaz olmayacakta, boşuna umut bağlamayın, gelinbirlikte olalım, dağdaki Kürtlere seslenelim, boşa kürek çekmesinler, bu vatanda tek bir TÜRK kalana kadar 1cm2'sine bile sahip olamazlar, yakmasınlar kendilerini, şimdiye kadar frenliyebildiler bu TÜRK halkını, eğer frenler bir boşalırsa olan suçsuz Kürt halkına olacak, yanyana okula gittiği, beraber askerlik yaptığı, hatta hayatını paylaştığı Kürt kardeşine bile düşman kesilecek Türk halkı, yazıktır günahtır...

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kürt halkıda öğrenecek zamanla birden hiçbir olmaz değişemez bunu farkında olmalısın(ız)Hep bana hep bana olmaz.

3. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya sen kim oluyorsunki beni köyümden toprağımdan kovuyorsun. Şunu unutuyorsunuzki Türkler Anadoluya girmeden önce (1071) , Kürtler zaten Mezopotamya (Fırat-Dicle arası) da yaşıyordu.

Bir şeyi savunurken lüften azcık bilgi edinin.
    Kimsenin kimseyi burdan kovmaya yada kafesteki kuş gibi zorlamaya hakkı yoktur.

4. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    kimse seni koyunden toprağından kovmuyor kimse seni ezmiyr kimse senin hakkını yemiyor

işte sorunda bu ? bunların hiçbiri olmuyor bu kurt açılmı ne diye ?

bunu anlamak istemiyorsunuz...

ayrıca o tarih bilgisine fazlasıyla sahibim ve ozamandan bu zamanakadar ne osmanlıda nede turkiye cumhuriyetinde hiçbir millet ve ırka sınırlama getirilmemiştir

mardin-midyat dunyada bunun en iyi orneklerinden biridir mesela

klise ve cami yanyanadır orda süryaniler müslümanlar herkes bir arada yaşar ve tüm dünyaya gosterilen en iyi orneklerden biridir

ben gittim canlı canlı yaşadım gordum.

diyarbakırada gittim gordum,urfayada antepede

5. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun abi
    Kürtlere kültürel hak istemekten bahsedildiğinde neden hemen pkk ile eşdeğer görülüyoruz bunu anlamıyorum ve üzülüyorum.
    ben elinde silah olan herkese karşıyım ve öldürmekle sorunların çözülmeyeceğini düşünüyorum

6. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    herkes silaha karşı
    sizin suçunuz pkk ya destek olanları içinizden ayırmamanız hepiniz aynısınız demiyor kimse

ayrıca tekrar ediyorm kimse sizi kültürel olarak kısıtlamıyor.

7. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Pkk ile hakkınızı arıyorsunuz.Hangi hakkınızı arıyorsunuz.Hangi cepede savaştınız.Türkiyeye ne faydanız dokundu.Toprak bizim diyosunuz.Bizde balkanları tüm osmanlı topraklarını geri istiyoruz.Verebilecekseniz size istediginizi bizde vericez.Kürt haklı doyumsuzdur.Pkk adil bi savaş mı yaptı.Vur kaç vur kaç he bumudur sizin hak arayışınız.Kahramanmı oldunuz.Neyi kazandınız.Anlaşmaya uymayı başara bildiniz mi?Size sulüm yapan mı oldu.Begenmiyordun neden burdasın...Kendi ülkeni kurunca Dünya teknolojisine ulaşabilecekmisiniz?Afedersiniz ama siz bi düşüncesiz topluluksunuz.Size dogu verilse bile 2 ay kadar ayakda durmaz.Siz kendi aranızdaki sornları çözemeyen insanlar.Kalkıp ülkemi yönetecek?

Düzenleyen : Koruycu

8. Misafir

Misafir Guest

Neden'mi...atılan sloganlardan, DTP'li milletvekillerinin konuşmalarından, Apo'ya "sayın" diye hitap etmeler, daha sayayım'mı...şahsi görüşün nedir tam olarak bilmiyorum ama bu şekilde hareket edenlerin PKK yanlısı olduğu bir gerçek...

9. Türkiye de herkeze sunulan haklar esittir.

bir kürt işe girerken size soruyorlarmı kürtmüsün değilmisin diye eğer kürtsen işe alınamdın diye birsey söz konusumu???? en basit örneği bu

2.bir olay 34 tene pkk lı geliyor krallar gibi karsılama töreni yapılıyor bunlara TÜRK ASKERİ Nİ ÖLDÜRÜYORLAR VE BAZI SAHIŞALR HALA PKK YA BÖLÜCÜ DİYEMİYOR!!!!!!!

şuc yönetimde ATATÜRK E SARHOŞ KURDUĞU BUDEVLETİ DİYENLER KENDİLER AYIK OLDUĞU HALDE BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLARDA SİZ NEYİN HESABINI YAPIYORSUNUZ?????????

10. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    axledaye siz diyebiliyormusunuz pkk ile baglatımız yok.Küçücük çocuk bile dedi pkk ile kürt halkı ayrılamaz.Dagdakiler benim anam babam dayım amcam teyzem halam diyor.Bu ne demek oluyor...Madem toprak istiyordunuz.Siz bi toprak kazanmak için kaç şehit verdiniz.Verdiyseniz nereyi aldınız.Aldınızda elinizden adaletsizce alan mı oldu....Nerden ne hakkını istiyorsunuz...

Düzenleyen : Koruycu

11. Atatürk ün bir sözü

geldikleri gibi giderler!!! ama basta yönetmn bir elden gecmesi lazım daha siyasete girmeyeceğim.!

12. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pkk ile bağlantısı olmayan ama kültürel hakkını isteyen milyonlarca Kürt olduğunu söyleyebilirim. ben onların içindeyim

13. bize değil herhangi baska birinede değil

PKK ile bağlantınız olup ve olmadığını ispatlıyabilirsimisnz??? niceleri yakalandı pkklı değilim işim olmaz diyerekten ama pkk nın bir destekçisi çıktı.. POLİS İÇERİ BİR ADAM ALIRSA BOŞTAN ALMAZ BUNU BİLİN!! ki kürtlerdende bir çoğunu içeri aldığı için siz bunlara özgürlük diyemiyorsunuz....

14. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya kardeşim ben T.C' nin memuruyum. pkk ile ne alakam olur. Ben sosyal olarak bakıyorum olaya, silahla işim olmaz

15. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

ozaman neden ustune alınıorsunki

ben tamamen ppk yı destekleyenler için konuşuyorum

benidme birsuru kurt arkadaşım var aile dosdum var licede falan

bu işten herkes kurtulmak istiyor ve asıl en onemli rol sizde pkk ile bağlantısı olmayanlar

olanları ortaya çıkarsın veya dışlasın birşey yapsın temizleyin kendi içinizdekiler bakın ondan sonra bir sorun kalıyormu ?

16. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ne anadili hocam Kürtçe diye bir dil mi var? Hem ana dilini kullanacaksan ana vatanında yaşayacaksın. Bu ülkede laz da var çerkez de hangisi ben özgür değilim diyor? hangisi ben bu ülkede türk vatandaşı ile aynı hakları taşımıyorum diyor?

17. sizin sahsiyetinize dayalı birsey dedimmi ben? yada pkklısınz dedimmmi? yukarıdaki yazdıkalrınızı okuduğumda pkklı değil ama pkknın yaptığı olayları tasvik edici iyi birseymiş gibi öne sürüyorsunuz gibi geldi barışan söz etmisisiniz PKK SİLAHI BIRAKACAKKİ TÜRKİYE DE BIRASKN DİMİ??https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    TEMİZLENMESİ gereken dağdakilerdir. Onların içinde suçlu olanlar hapse atılmalı, suçsuz olanlar bırakılmalıdır.

19. axledaye

axledaye Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

HADİİİİ
    SİLBAŞTANNNNNN
    halen böyle düşünenler var. Türklerde kendi içindeki bu adamları temizlemeli ...

20. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

bence sadece dağdakiler değil bunlara destek verenler de var ?

bence ozellikle onlar başta gereken cezayı almalı

ilkbaşta yapılması gereken şey bana kalırsa apo idam edilmeli

Bu Sayfayı Paylaş