Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

220.000 Bakımı

'Sohbet' forumunda wolf9466 tarafından 13 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla kim ne derse desin fakat normal şartlarda ( yani düz yollarda ) 2000-2500 arası devir vites değişimi için mükemmel bir aralıktır...
    ben 5.5 seneden beri böyle kullanıyorum ve Allah'a Şükür bir sorunla karşılasmadım...ilk yıllarımda dizel arac acemiliğinden ötürü fazla yakıt sarfiyatı yapıyordum ama dizele alısınca da dizelden inmez oldum
    Lpg arac bana gore deil dizelin atikliği canavarlıgı hırcınlıgı hele bide ozelliklede rampalarda benzinli aracları sollayısımdan dizell dizelll dizelll diyorummm

2. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bugün servise gittim tahmini rakam olarak 600 liralık bi fiyat söylediler,açıkçası fiyattan biraz ürktüm ama heralde serviste yaptırıcam garantili olsun diye,karar verip yaptırdığımda tek tek işçilik ve parça fiyatlarını yazıcam buraya arkadaşlar.. bide konuyla alakasız ama bugün serviste ustalarla konuşurken aracıma jant takmayı sordum 15 janta bi usta yorar dedi diğeride bişey olmaz dedi,bu konuyla ilgili nereye konu açılıyor yardımcı olursanız sevinirim.15 jant düşünüyorum lastik olarakta 185/55-60/15 düşünüyorum,aracı çok yorarmı?aklıma takılan sorular var bunun cevabını alabileceğim bi konu başlığı açmak istiyorum..

Bu Sayfayı Paylaş