Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

206+

'Sohbet' forumunda hector tarafından 28 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Fluence derken Samsung olanı diyorsanız zaten şişirme o araçlar.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i20 almadan 206+ 0 ıcın pejo bayıne gıttım. satıs temsılcısı enıstemın tanıdıgı cıktı. paranız varsa 207 alın yoksa bulasmayın dedı. su andada nedenını anlıyorum. sırket aracı 206 sedan verdıler. araba 0 dan berı bızde tek kullanıcı. 15 bınde su anda. ama gelın bının kullanın inceleyın .. 150bın km de araba gıbı. dokuluyo araba. pejonun yan urunu gıbı sacma bı araba olmus..

3. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bu kadar yoruma vazgeçerdim..

4. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben size en yakın arkadaşı 2010 model 0km 206+ alan biri olarak yazayım araba 12bin km deyken arıza ışığı yaktı + olarak anahtarının posta kutusu anahtarından farkı yok , kullanışlılık açısından rezalet bir araba cam açma düğmelerine alışmak ölüm :) biz çakmak bulamadık arabada çok değişik bi yerine yapmadılarsa tabi bilemeyeceğim :) ayrıca araç 10bin bile olmadan arabaya bişeyler oldu bi yıprandı mı desem çok yorgun bir araç gibi hal aldı, konfor sıfır , hızlanma zaten beklemeyin, ses sistemi olarak cep telefonundan müzik dinlerseniz pek sorun olmaz aracın teybi bozulursa :) benzinli modeli aşırı tüketim değerine sahip tabiki o boyut ve güçte bir araç için... donanım,konfor kalite yerlerde kesinlikle tavsiye etmem başka araca bakın........ tek güzel tarafı dış görünüşü sevimli hoş hanım arabası olacak yada genç arabası olacak tarzda bir araç ama özelikle amaç arabayı araba olarak kullanmaksa + aile varsa kesinlikle alınmayacak bir araba....

5. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Arkadaş özetlemiş, aynen katılıyorum..

6. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yine yazıyorum fransız araçlarından uzak durmanızı tavsiye ediyorum citroen,renault,peugeot gibibenden söylemesi takdir sizin

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
  8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    o paraya ben dizel era absli modelini aldım...

senin dediğin 1.4 70 hp araçta abs yok istersen 1500 liraya koyuyorlar,hatta arka koltuklara kafalık istersen 500 liraya koyuyorlar(kafalıklar bile opsiyon olmuş artık bide hyundaıye laf atarlar)

Ayrıca daha biçok şey eksik,Sen en iyisi git hyundaı era dizel al derim,hatta yeni çıkanlarda ABS+EBDve yanındada ESP var,ESP büyük avantaj,hemde 110 hp nin tadını çıkar

Bu Sayfayı Paylaş