Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

205/55/R15 Ben hiç soranı görmedim.. !

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Oguzz tarafından 18 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. amedya

amedya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimkiler 195/55/R15 aracım getz gerçi ama oldukça memnunum..BFGOODRİCH..

2. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Tamam ozaman günlük kullanım için en iyisi 195//55//15 one oke.. Ayrı bi konu açmak yerine burdan soriyim en iyisi.. Ben yan sinyalleri parka bağlamak istiyorumm... hyundaı_era_06 da öyle heralde bi fotoda dikkatimi çekmiştii. Bağlamak zormudurr bişey söküyorlarmı nbilm yan çamurluk bide bi zararı olurmuuu... Yan sinyallerinde parkla beraber sürekli yanmasında...???

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok oluyorum heralde ama buna ek olarak birşey eklemek istiyorum yani sormak istiyorum... Şimdi benim direksiyonu diyelimki uzun ve tatlı bir viraj var dönüorm sonra toplarken direksiyon olduğu giibi takılıyor yani sağa dönüorsam sağda takılıor düzleştirirken aşırı yüklendiğim için birden tak die bırakıyor... Yani duraklıyor direksiyon nasl anlatsam bilmioyrummm... Şimdi diyelim direksiyon düz onu bitur sağa çevirdim bi U yaptım sonra geri düzleştiricem o çevirdiğim beklettiğim yerde takılıyor... Sonra birden bırakıyor direksiyonu... Sizce sorun nedir.. ne yapmam gerekiyor

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    eps si değişecek herhalde..
    artık karar vermişsin 205 olmaz era ya dışarı fazla taşar bu bir, ikincisi yol tutuşuna çok katkı yapacak olsa onlarda düşünürdü bu lastikleri. megane a geince onun lastikleri büyük ama kasada çok geniş..bir üst sınıf araba lastik motordan çok kasa uzunluk genişliğine bağlıdır

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    195/55/15 başını ağrıtmaz,en güzeli budurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    peki diğer sorularım için ne diyeceksin... Direksiyon ve Sinyal için ?

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    sinyal için elektrikçiye gideceksin.

direksiyon için servise gideceksin EPS değişecek.

8. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    inş servis bi anormallik yapmaz değiştirir.... Ben şüpheliyim wllahi gidicem dicem böyle böyle bi sorunum var bana diyecekleri rot/balans... Halbuki kaç kere götürdüm rot 'a bişey deişmedi.. Sonra normal dicekler vs vs vs değiştirmicekler :S sonra ben deliricem yıkıcam ortalığı :D Bu işin şakası ama çok kötü bir durum kaza atlattım kaç kere yavaş yavaş toplanmıyor direksiyon birden yüklenmek zorunda kalıyorsun çat die gidio... Yolda tutmak zorlaşıo direksiyon düz oluncada takılıor.. Yolda hafif bi viraj bile olsa otobanda aniden dönüo direksiyon

Düzenleyen : Oguzz

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    gidip direk eps arızalı değişecek diyeceksin onlarda sipariş verecekler.veya assan müşteri hizmetlerini arayıp söylersin.

10. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam ozaman direk ben yapıştırırım eps değişicek die onlarda diyecekki nerden biliorsunuz.. ? Bende diyecem bu kronik bir sorun bilmeyenmi var vsv s vs allah yardımcım olsun...

11. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ewet Bugün götürdüm arabayı servise direksiyon için... Ama EPS değişmesi gerk dedim adam dediki... Arabanın direksiyonu kilitlenip ışık yandımı yok dedim... Ozmn sorun yoktur dedi arıza kodu bulamadılar... Pul mul bişeyler taktık dediler vs vs vs... Size ne yani benim arabaamın direksiyonun tamamenmi kilitlenmesi lazım,, Onun arızalı olduğunu anlamak için.. Yada arıza kodumu bırakması lazım.... Değişmesi Lazım Değilmi Arkadaşlar Ne Yapayım.. ? Direksiyon hala aynı hafif kilitleniyor virajlarda sonra birden topluyor.. Işıkmı yanması lazım bozuk olduğunu anlamak için yada arızayamı atması lazım... ?

12. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

direksiyon kutusundan gelen tıkırtılar konusunda bir arkadaş yazmışş size yemin ediyorum... Bunların aynısını yaptılar ve aracı verdiler bana... Pul taktık dediler.. Boşluk aldık dediler... Yağladık diyip verdiler... Ama ben şikayetim azcık bile düzelmemişti...

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

senin eps ünitesi değişcek arkadaşım.istersen başka bir servise git ve direksiyon ağırlaşıyor bazen kitleniyor diyip değiştirttir.

hiç bişey yok dersen tabi değiştirmezler.

14. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

ben hiç bişey yok demedimkii... Dedim direksiyon kilitleniyorr... Ses geliyor vs vs onlarda... Aldılar servise sonra kağıt geldi baktım pul değişti.. Boşluk alındı vs vs vs vs... Sonra dedimki ben bunun eps 'sinden şüpheleniyorum bozuk dedim... Sonra bana sordu dedikii ışık yandımı hiç dedim yok.. Dediki tamamen kilitlendiimi bende yok dedim.. Bana dioki araban tamamen kilitlensin ışık yanık kalsın... Bizi çağır olduğun yerde böyle bi mantık varmı ben ne diyeyimki bu adama

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    yahu kardeş ewet de kitlendi de ışık yandı de ara sıra ışık yanıyor de....

yine yapmazlarsa assanı ara söyle 0216 571 63 01 ...

16. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    adamlar dediki bana onlar olsaydı hata kodu atardı ekrana... Tamam ozaman 60.000 bakıma götüreceğim diyim onuda değiştirin arabayı öyle alayım... Ben canımı yolda bulmadım fln.. Kilitlendi..

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    he biraz dürt değiştirirlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    peki amartisörleri değiştirirlermi.. Lak Lak ediyorya....

19. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    lak lak ediyorsa Z rotuda olabilir amortisörde olabilir onuda göstermen ve bizzat sesi onlara dinletmen lazım

20. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Ahh Ahhh herşey dediğin gibi olsa keşke... Adamlar lafmı anlıyorlarki.. Adam gelmiş bugün abna eps 'nin ne oldğunu anlatıyor.. Yapar dior.. Bende dedimki saol ama sadece bunda sürmedim epsli araba sustu.. Hele o sesi nasl anlatıcam onuda bilmiorm adamlar.. Kabullenmicekler..

Bu Sayfayı Paylaş