Sanırım tek eksiği normal bir bagajı olmaması. Onun dışında oldukça güzel bir araçmış. 7 kişilik araçlarda genelde en arka koltuklar çok dar ve konforsuz oluyor, bu araçta hiç de öyle görünmüyor. Bu gibi araçlarını Hyundai ülkemize neden getirmez anlamıyorum. Galiba ülkemiz insanlarının malum markalara olan takıntılarından dolayı getirmiyorlar. Fiyatı ülkemizdeki rakiplerine göre rekabetçi olursa bu araç aileler için vazgeçilmez gibi görünüyor. Video da motor bilgileri yok mu, sesli seyretmemiştim. Ayrıca ben tam elektrikli sandım, adblue destekli dizel olduğunu görünce çok şaşırdım. Araç çok güzel bi MPV seçeneği, Hyundai'yi tebrik ederim.
659binden satışa sunulmuş, bugün bayide biraz baktım araca, değişik olmuş. https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/staria/one-cikanlar
Genel olarak beğenmedim,bir de motor verileri ve hızlanme verilerine bakıldığında pek iç açıcı gibi durmuyor çok daha iyisi olmalıydı.
Benim fikrim şu. Bence bu Starex'in yenisi gibi. Getz'in yenisi de İ20 diye düşünüyorum. Bu araçtan görmüştüm.
Bende siteden baktım H100 ile birlikte ticari araç olarak konulmuş, belki ötv avantajından faydalanmak için ticari olarak getirilmiştir.